SEURAA MEITÄ:
×

COUNTER STRIKE

ETUSIVU / COUNTER STRIKE
Fani spottasi: Natus Vinceren CS-pelaaja on automaattisesti puhekiellossa pelin aikana
  • Toimitus

Fani spottasi: Natus Vinceren CS-pelaaja on automaattisesti puhekiellossa pelin aikana

julkaistu: 12.02.2023 13:46

Natus Vinceren CS:GO-joukkueen pelaaja Andrii “npl” Kukharskii vaikuttaa olevan automaattisesti “mutetettu” eli puhekiellossa serverillä. Navin ollessa valmistautumassa tällä viikolla otteluun G2:sta vastaan IEM Katowice -turnauksessa, fanit huomasivat, että npl:llä oli serverillä geneerinen botti-nimi “Calf” oman pelaajanimensä sijasta.

Kuka tahansa pelaaja – amatööri tai ammattilainen – nimetään geneerisellä nimellä kuten “Calf” (suomeksi vastaava titteli on vaikkapa “keltainen”) automaattisesti, jos käyttäjän on toistuvasti raportoitu käyttäytyneen huonosti tai potkittu ulos matsista. Käytökseen voi kuulua esimeriksi toksiset puheet, riehuminen chatissa tai muu muiden pelaamisen häirintä serverillä. Nimenmuutoksen lisäksi käyttäjä on automaattisesti hiljennetty ottelun alkajaisiksi.

Npl:n “Calf”-lisänimi ei kuitenkaan välttämättä tarkoita, että hän olisi syyllistynyt tuhmuuksiin. Kuten kaikki Counter-Strike-pelaajat tietävät, voi raportoidessa muiden käytöksestä trollata yhtä lailla. Tutuin esimerkki on pelaajan äänestäminen ulos ottelusta ilman todellista syytä.

Npl liittyi Navin pääjoukkueeseen akatemiasta tämän vuoden puolella, kun hän korvasi Victor “sdy” Orudzhevin. Ensimmäinen iso turnaus, IEM Katowice, päättyi kokoonpanon osalta eilen välieriin. Finaalissa kohtaavat tänään paras viidestä -ottelussa G2 ja Heroic.

Kuva: BLAST