SEURAA MEITÄ:
×

COUNTER STRIKE

ETUSIVU / COUNTER STRIKE
Falcons ei luovuta – CS:n supertähdet NiKo ja m0NESY uudestaan saudiorganisaation kiikarissa
  • Perttu
    Leinonen

Falcons ei luovuta – CS:n supertähdet NiKo ja m0NESY uudestaan saudiorganisaation kiikarissa

julkaistu: 26.06.2024 23:36

Ranskalainen striimaaja Sebastien “KRL” Perez on jakanut huhuja joiden mukaan saudiorganisaatio Falcons oli halukas päivittämään Counter-Strike -joukkueensa kokoonpanoa. Perezin mukaan Falcons on iskenyt silmänsä uudemman kerran G2:sta edustavaan kaksikkoon Nikola “NiKo” Kovac ja Ilya “m0NESY” Osipov.

Falcons oli kaksikon kintereillä jo viime vuoden lopussa. Joidenkin lähteiden mukaan bosnialaisen NiKon diili oli jo käytännössä viimeistä silausta vaille valmis, mutta G2:n supertähti vetäytyi viime hetkellä.

Mikäli saudiorganisaatio saisi kaapattua tähtikaksikon olisi KRL:n mukaan Falcons tekemässä heille tilaa potkimalla Marco “Snappi” Pfeifferin ja Alvaro “SunPayus” Garcian sivuun.

Falcons lähti isoin odotuksin vuoteen 2024, kun se kasasi isolla rahalla nimivahvan ryhmän. Joukkueen kulunut vuosi on kuitenkin ollut luvalla sanoen surkea. Falcons epäonnistui mm. karsimaan itseään CS2:n ensimmäiseen major-turnaukseen.

Edellisellä kerralla Falcons pääsi lähelle varsinkin NiKon hankintaa -m0NESY tiettävästi torppasi organisaation lähentelyt nopeasti – ja se on halukas laittamaan tällä kertaa entistäkin enemmän taateleita peliin saadakseen vahvistusta joukkueeseensa.

KRL paljasti myös, että NiKolle tarjottiin viime vuoden lopulla sopimusta, joka olisi tuonut megatähdelle 85 000 dollarin kuukausiansiot.

Mikäli pohjattomalla kassalla operoiva saudiorganisaatio lyö tällä kertaa entistä isompaa ja herkullisempaa “rapalaa” bosnialaisen suuntaan, on NiKo jälleen pohdinnan edessä.

Kuva: Joao Ferreira, PGL Lähde: escorenews