SEURAA MEITÄ:
×

COUNTER STRIKE

ETUSIVU / COUNTER STRIKE
fabien kioshima fiey
  • Toimitus

Fabien “kioShiMa” Fiey siirtyy virallisesti Cloud9n viidenneksi

julkaistu: 18.11.2018 08:00

Ranskalainen Fabien “kioShiMa” Fiey nähtiin ensimmäisen kerran Cloud9n kokoonpanossa, kun ranskalainen tuli väliaikaiseksi korvaajaksi marraskuun alussa pelattuun BLAST Pro Series Copenhageniin. Cloud9 sijoittui lopulta turnauksessa toisiksi viimeiseksi voittaen vain kaksi peliään viidestä. Ainoa positiivinen asia mikä turnauksesta jäi käteen oli näytösottelun voitto Astralista vastaan joka oletti saavansa helpon voiton pelatessaan kotiyleisön edessä.

Pelaaja ehti myös edustaa tiimiä myös neljässä ESL Pro League Season 8 pelissä, joista tiimi otti kolme voittoa ja hävisi yhden.

Pelaajasta antoivat kommenttia joukkueen valmentaja Soham “Valens” Chowdhury sekä myös toimitusjohtaja ja omistaja Jack Etienne

Yritys löytää alkuvuoden huippuvire on ollut erittäin vaativaa, mutta usko on kova. Fabien on jo antanut itsestään hyvän vaikutelman pelaajana ja tiimiläisenä ja tiimi on valmis rakentamaan jotain hyvää. Odotamme innolla jotta voimme näyttää elvytetyn Cloud9n seuraavassa majorissa.

Olen erittäin ylpeä miten olemme rakentaneet tämän tiimin ja kioShiMa on jo ollut hyvä lisäys Cloud9 perheeseen. Me kaikki odotamme innolla mihin tämä tiimi pystyy!

Tämän siirron myötä Cloud9 ei ole enää suurimmaksi osaksi amerikkalainen, kun vain kaksi tiimin pelaajaa eivät ole Euroopasta. Timothy “autimatic” Ta sekä William “RUSH” Wierzba ovat ainoat pelaajat jotka ovat jäljellä tammikuussa Bostonin majorin voittaneesta tiimistä. Ranskalaisen kioShiMan lisäksi kaksi muuta pelaajaa ovat ruotsalaiset Maikil “Golden” Selim ja Robin “flusha” Rönnquist, jotka Cloud9 aikasemmin hankki fnaticista.

Seuraava turnaus johon tiimi ottaa osaa on ECS Season 6 Finals joka käynnistyy jo ensi viikolla. Turnaus pelataan 22.11-25.11 Teksasissa.

Nykyinen Cloud9n kokoonpano:

Timothy “autimatic” Ta
William “RUSH” Wierzba
Maikil “Golden” Selim
Robin “flusha” Rönnquist
Fabien “kioShiMa” Fiey

Soham “valens” Chowdhury (valmentaja)

Lähde: Cloud9