SEURAA MEITÄ:
×

COUNTER STRIKE

ETUSIVU / COUNTER STRIKE
Euroopan lupaavimpiin CS-pelaajiin lukeutuva w0nderful liittyy Spiritiin
  • Onni
    Koponen

Euroopan lupaavimpiin CS-pelaajiin lukeutuva w0nderful liittyy Spiritiin

julkaistu: 22.06.2022 15:00

Ukrainalaistalentti Igor “w0nderful” Zhdanov liittyy Spiritiin. 17-vuotias pelaaja korvaa joukkueen entisen tähtipelaajan Abdul “degster” Gasanovin, joten Zhdanov saa isot saappaat täytettäväkseen.

Euroopan yhdeksi lupaavammiksi pelaajaksi tituleerattu w0nderful on pelannut aikaisemmin urallaan pienemmissä ukrainalaisjoukkueissa, ja viime joulukuussa hän liittyi HellRaisersiin. Hän jatkoi huippuvirettään kolmessa turnauksessa, saavuttaen niissä kaikissa yli 1.24 ratingin. HellRaisers joutui  kuitenkin sodan takia lopulta myymään koko joukkueensa maaliskuussa, ja w0nderful oli ilman joukkuetta siitä asti.

Ukrainalaispelaaja debytoi Spiritissä huipputurnaus IEM Colognessa, jonka Play-In vaihe alkaa 5. heinäkuuta.

Joukkueen valmentaja Sergey “hally” Shavaev kertoi lisäyksestä seuraavasti:

“Olemme erittäin iloisia voidessamme toivottaa Igorin tervetulleeksi Team Spiritiin. Hän todisti olevansa erinomainen testeissä ja osoitti ikäisekseen epätyypillistä päättäväisyyttä ja itsevarmuutta toiminnassaan. Voimme jo nyt väittää, että hänellä on hyvät mahdollisuudet nousta huipputason pelaajaksi, kunhan hän vain noudattaa ahkeruuttaan ja ponnistelee oikein. Voin sanoa, että w0nderful sopii meille tyylillisesti ja henkisesti, joten en usko, että hänellä tulee olemaan ongelmia kommunikaation kanssa.”

Team Spirit näyttää nyt tältä:

  • Igor “w0nderful” Zhdanov
  • Leonid “⁠chopper⁠” Vishnyakov
  • Pavel “⁠s1ren⁠” Ogloblin
  • Robert “⁠Patsi⁠” Isyanov
  • Boris “⁠magixx⁠” Vorobiev
  • Sergey “⁠hally⁠” Shavaev (valmentaja)

Lähde: HLTV, Spirit

Kuva: FPLCircuit