esl pro league
  • Toimitus

ESL Pro League Season 8:n viides päivä päättyi suomalaisittain masentavasti – mousesports lauluun

julkaistu: 09.12.2018 11:32

Neljä tiimiä oli enää jäljellä ja ensimmäisessä välierässä yhteen otti suomalaisen suNnyn mousesports Astraliksen kanssa. Astraliksen 28 pelin mittainen nuke voittoputki on alkanut näyttämään hieman epävakaalta ja tässä olisi voinut olla iskunpaikka mouzille.

Mousesports valitsi ensimmäiseksi kartaksi tutun miragen joka sen oli pakko voittaa. Ensimmäinen puoli alkoi hyvin ja mousesports sai ensimmäiset kaksi kierrosta itselleen ja kävikin 5-3 johtoasemassa. Tämän jälkeen kuitenkin Astraliksen t-puoli osottautui liian vahvaksi ja mouz taipui ensimmäisen puolen 9-6. Kun peli oli 13-6 asemassa mouz yritti kääntää peliä ja saikin sen 13-11 tilanteeseen, mutta tämä ei riittänyt ja Astralis otti tarvittavat kierrokset voittaen 16-12.

Toisena karttana nähtiinkin yllättävästi nuken sijaan inferno. Fiksu valinta Astralikselta, sillä paineet nukessa alkavat varmasti hiipimään pelaajien mieliin ja infernossa tiimillä on valtava etu. Inferno eteni oletetusti ja Astralis otti ensimmäisen puoliskon nimiinsä 10-5. Toisella puoliskolla peli olikin jo täysin Astraliksen hallintaa ja mousesports ei voittanut yhtään kierrosta häviten lopulta 10-16. Astralis sulki sarjan suoraan 2-0 ja on nyt tämän vuoden kymmenennessä finaalissa. Päivän tulokset:

Klo 17.05 Astralis – mousesports 2-0 (16-12, 16-5)
Klo 20.30 MIBR – Liquid 0-2 (2-16, 8-16)

Sunnuntai 9.12.2018

Astralis on tällä hetkellä maailman paras tiimi, mutta Liquid näytti eilen niin hyvältä, että varmasti on luvassa erittäin viihdyttävä finaali. Titteli olisi Astraliksen yhdeksäs jo tähän vuoteen ja Liquidin toinen. Finaali käynnistyy 17.00 ja pelataan paras viidestä systeemillä eli ensimmäinen kolmeen karttaan voittaa.