SEURAA MEITÄ:
×

COUNTER STRIKE

ETUSIVU / COUNTER STRIKE
esl pro league
  • Toimitus

ESL Pro League Season 8:n neljäs päivä ohi – mousesports eteni välieriin

julkaistu: 08.12.2018 10:54

Hävittyään MIBRille ylemmän kaavion voittajien pelin joutui mousesports puolivälieriin. Vastaan asettui Renegades ja moni oletti, että pelistä ei tiukkaa tulisi. Ensimmäisenä karttana nähtiin cache ja mousesports lähti peliin aivan liian lepsusti. Renegades jyräsi ensimmäisen puoliskon peräti 14-1 ja siitä huolimatta, että mousesports sai pistoolikierroksen jälkeen kolme perättäistä  kierrosta ei paljoa auttanut, kun australialaiset sulkivat oman karttavalintansa lukemiin 16-4.

Tämän jälkeen nähtiin mirage jossa mousesports on tunnetusti vahva. Ensimmäinen puoli olikin tasaista vääntöä ja päättyi Renegadesin hyväksi 8-7. Toinen puoli ei kuitenkaan alkanut mousesportsin osalta järin hyvin ja Renegades löysi itsensä 14-11 johtoasemasta. Mousesports kuitenkin väänsi pelin ratkaisevat kierrokset oskarin johdolla itselleen ja voitti karttan 16-14.

Kolmantena karttana pelattiin train ja alusta asti tiedettiin ettei Renegadesilla paljoa mahdollisuutta olisi. Mousesports jyräsikin ensimmäinen puolen 12-3 itselleen ja siitä huolimatta, että Renegades kavensi pelin 12-6 tilanteeseen ei se riittänyt ja mousesports otti kolmannen kartan itselleen 16-9 voittaen sarjan mousesportsille 2-1.

Oskar oli mousesportsin selvä ykköstähti, varsinkin kolmannessa kartassa trainissa.

Oskarilla oli useita huippuhetkiä sarjan aikana ja mousesportsilla ei olisi ollut mitään jakoa sarjassa ilman hänen huippusuorituksiaan. Päivän tulokset:

Klo 17.00 mousesports – Renegades 2-1 (4-16, 16-14, 16-9)
Klo 21.50 Liquid – NaVi 2-0 (16-4, 16-6)

Lauantai 8.12.2018

Suomalaisittain kiinnostava peli nähdään 17.00 alkaen, kun suNny ja mousesports haastavat maailman parhaan tiimin Astraliksen välierissä. Päivän pelit:

Klo 17.00 Astralis – mousesports
Klo 20.50 MIBR – Liquid

ESL Pro League- lähetykset ja stream

Counter Striken ESL Pro Leaguen -lähetykset ovat katsottavissa ESL:n omasta streamista osoitteesta http://live.proleague.com/csgo. Lähetyksen voi seurata myös Facebookista osoitteesta facebook.com/eslproleaguecsgo.

Lohkot ja koko turnauksen ohjelman löydät tästä linkistä.