SEURAA MEITÄ:
×

COUNTER STRIKE

ETUSIVU / COUNTER STRIKE
ESL ONE: ENCE lauluun – Vitality liian kova suupala suomalaisille
  • Toimitus

ESL ONE: ENCE lauluun – Vitality liian kova suupala suomalaisille

julkaistu: 03.07.2019 16:45

Avauspäivän pettymyksen jälkeen suomalainen ENCE lähti taistelemaan tippumista vastaan ranskalaista Vitalitya vastaan. Otteet Heroicia vastaan olivat suomalaisilta heikkoja ja Vitality on ennenkin osoittautunut pahaksi vastukseksi.

Ensimmäisenä karttana nähtiin Vitalityn valinta Overpass. ENCE pelasi sitä jonkin aikaa usein, mutta tiimin peli ei vain sujunut siinä ja Vitality halusi selvästi hyödyntää tämän. Peli alkoi tasaisesti ja kierroksia vaihdettiin tasaisesti. Vitality sai kuitenkin kymmenen kierroksen jälkeen pelistä otteen ja toiselle puolelle edettiin Vitalityn 9-6 johdossa.

Vitality jatkoi toisella puoliskolla samassa vireessä, ottaen nimiinsä pistoolin ja sen jälkeiset viisi kierrosta ennenkuin ENCE pystyi laittamaan jalkaa oven väliin. 7-15 tilanteessa ENCE näytti pieniä heräämisen merkkejä ja otettuaan muutaman kierroksen näytti siltä, että tänään saatettaisiin nähdä ihme ja suomalaiset kääntäisivät pelin. Mathieu “Zywoo” Herbaut oli kuitenkin hereillä A-pommipisteellä ENCEn kääntäessä sinne ja vakuuttavat kolme tappoa hautasivat ENCEn haaveet ja päättivät kartan 16-9 Vitalitylle.

Seuraavana oli vuorossa ENCEn valinta Nuke ja suomalaiset tulivat peliin yllättävän hyvällä ilmeellä. Terroristina aloittaminen ei ole ikinä helppoa, sillä vastustaja voi repiä erittäin suurenkin kierroseron tiimien välille. ENCE kuitenkin ei antanut Vitalitylle tätä mahdollisuutta ja Vitalityn kahdeksasta perättäisestä kierrosvoitosta huolimatta puolia vaihdettiin Vitalityn 8-7 johtoasemasta.

Toisella puoliskolla ENCE näytti kuinka dominoiva Nuken CT voi todella olla ja Vitality onnistui ottamaan vain neljä kierrosta toisella puoliskolla nimiinsä ennenkuin ENCE sulki kartan 16-12 nimiinsä.

Ratkaisijaksi jäi kaikkien rakastama Inferno, joka tarjoaa aina viihdyttävät ratkaisevat pelit. ENCE ei kuitenkaan saanut otetta pelistä missään kohtaa ja Vitality jyräsi helposti 9-0 johtoon. Lopussa ENCE sai taisteltua itselleen neljä kierrosta ja mahdollisuus pelin kääntämiseen nosti päätään.

Sergej avasi toisen puoliskon vakuuttavalla neljällä tapolla pistoolikierroksella ja ENCE nappasi myös kaksi perättäistä kierrosta tämän jälkeen. Vitality ei kuitenkaan antanut tämän vaivata heidän peliään ja vei sen hetkessä 14-7 tilanteeseen ja ENCEn pyristelystä huolimatta tiputti suomalaiset lopulta 16-9 lukemin.

ENCE jakaa viimeisen sijan MVP PKn, Renegadesin ja MIBRin kanssa, kun taas Vitality jatkaa huomenna taistelua jatkopaikasta Astralis/fnatic pelin häviäjää vastaan.

Kuva: HLTV