SEURAA MEITÄ:
×

COUNTER STRIKE

ETUSIVU / COUNTER STRIKE
Entinen Valorant-pelaaja avasi ennätysajassa superharvinaisen CS:GO-veitsen
  • Saara
    R

Entinen Valorant-pelaaja avasi ennätysajassa superharvinaisen CS:GO-veitsen

julkaistu: 14.07.2023 15:30

Valorantin hiljattain Counter-Strike: Global Offensiveen vaihtanut pelaaja on avannut laatikosta erään harvinaisimmista veitsistä pelin historiassa. Globaali FPS-yhteisö on jäänyt keltanokan onnenkantamoisesta varsin sanattomaksi.

CS:GO:n skinit voivat maksaa maltaita, mutta hyvä tuuri voi avittaa asioita. Halpakin case voi tehdä kenestä tahansa rikkaan silmänräpäyksessä. Näin juuri kävi 18-vuotiaalle pelaajalle, joka parinsadan lootan jälkeen osui kultasuoneen.

Laatikosta paljastui kentällä kokeiltu Karambit-veitsi Blue Gem  -koristein. Skiniasiantuntijat arvioivat löydön olevan yli 150 000 dollarin arvoinen.

Vaikka Karambit Blue Gemin paljastuminen aselaatikosta on harvinaislaatuista kenelle tahansa, kaikkein vähiten pelaajat olisivat odottaneet sen sattuvan aivan noviisille. Onnenmyyrä on uusi CS:GO:ssa; hänellä oli vain 34 tuntia pelattuna yllärilaatikon avatessaan. Moinen tuurihaukkailu on herättänyt jopa hieman närää kokeneissa pelaajissa, jotka ovat havitelleet arvokkaita esineitä vuosikaudet. Veitsen avaaminen ei muutenkaan ole jokapäiväinen riemu CS:GO:ssa, saati sitten näin harvinaisen.

Syy hintaan on sinisenhohtoisessa skinissä. Vastaavia settejä on rekisteröity vain yhdeksän, joten kyseessä on arvokkaimpia suurharvinaisuuksia koko pelissä.

Suosittu CS:GO-skinien keräilijä ja striimaaja Ohnepixel kehotti nuorukaista hylkäämään alle 150 000 dollarin tarjoukset ja tavoittelemaan suurempaa summaa. Ottaen huomioon, että kaksoiskappale myytiin taannoin 118 dollarilla, löytäjä voi odottaa tekevänsä parinsadan tonnin kaupat. Pelaaja aikoo säästää tienestejään vanhempiaan varten.

Uuden veitsen omistaja on kertonut vaihtaneensa peliä saatuaan Valorantista bannit tuntemattomasta syystä. CS:GO:hon hän on tullut jäädäkseen. Jos hän tekee viisaasti, hän viivyttää veitsen myyntiä Counter-Strike 2:n julkaisuun saakka. Tuolloin skinien hinnat saattavat pompata uusiin sfääreihin Source 2:n tuoman visuaalisen hehkun ansiosta.

Lähde: WIN.gg Kansikuva: Valve