SEURAA MEITÄ:
×

COUNTER STRIKE

ETUSIVU / COUNTER STRIKE
“Ensimmäinen kerta” – CS:GO-pelaaja S1mpleen osui valokranaatti ja tapahtui kummia, katso video
  • Toimitus

“Ensimmäinen kerta” – CS:GO-pelaaja S1mpleen osui valokranaatti ja tapahtui kummia, katso video

julkaistu: 22.08.2023 23:21

Aleksandr “s1mple” Kostyliev on ollut jo vuosia Counter-Striken parhaita pelaajia. Viime ja toissa vuonna Natus Vinceren -pelaaja ja Aleksi “Aleksib” Virolaisen joukkuetoveri valittiin pelin arvostetuimman uutissivuston, HLTV:n, listauksessa maailman ykköseksi.

Töitä on menestyksen eteen täytynyt tehdä, sillä S1mplen pelitunnit lasketaan jo kymmenissä tuhansissa. BLAST-turnauksen aikana vuonna 2020 vilahtanut kuva s1mplen pääkäyttäjän pelitunneista oli 16112 tuntia. Kolmessa vuodessa määrä on kasvanut entisestään.

Counter-Strikessa voi silti tapahtua yllättäviäkin asioita ensimmäistä kertaa, vaikka olisikin vastaavat pelitunnit takana. Näin kävi tällä kertaa S1mplelle.

Kostyliev striimasi CS-peliä, joka oli käynnissä Mirage-kartassa. Kiitos aiemmin saatujen osumien, Natus Vinceren tähdellä on vain yksi elämäpiste jäljellä, kun hän piileskelee kartan keskiosassa. Pian vastustajan heittämä valokranaatti osuu häneen, ja hän kuolee!

“Minun elämäni ensimmäinen kerta, kun kuolen valokranaattiin”, S1mple paljastaa nauraen.

Valokranaattien ensisijainen käyttötarkoitus on sokaista vastustajia, mutta ne voivat osuessaan tehdä parin elämäpisteen verran vahinkoa. Katso S1mplen tilanne alta tai tästä linkistä.

s1mple first time died from a flash
by u/Stas9t in GlobalOffensive