SEURAA MEITÄ:
×

COUNTER STRIKE

ETUSIVU / COUNTER STRIKE
ottond minor
  • Kaapo
    Martinmäki

Ennakkosuosikit jatkavat CS:GO Minoreissa – Otto “ottoNd” Sihvon edustama CR4ZY kamppailee Major-paikasta

julkaistu: 19.07.2019 10:27

Berliinissä pelattavissa Counter-Strike: Global Offensive -pelin Amerikan ja Euroopan Minoreissa on saatu puolet joukkueista tiputettua. Suuria yllätyksiä ei ole tapahtunut, vaan molempien maanosien ennakkosuosikit ovat selvittäneet tiensä jatkoon lähes poikkeuksetta. Viikonlopun aikana on jaossa yhteensä neljä Major-paikkaa kummankin maanosan kahdelle parhaalle joukkueelle.

Näytämme turnauksen kaikki pelit Twitch-kanavallamme. Selostajina toimivat Arttu “Olvari” Hämäläinen ja Markus “Makkaralihis” Saarikangas. Kommentaattoreina kuullaan Jussi “gstus” Perälää ja Niklas “lotibroS” Pehkosta.

Jesse “zehN” Linjalan NoChance tippui, Otto “ottoNd” Sihvon CR4ZY kohtaa seuraavaksi Northin

Altavastaajana Euroopan turnaukseen lähtenyt Jesse “zehN” Linjalan edustama NoChance tippui turnauksesta torstaina. Ensimmäisessä ottelussa joukkue onnistui yllättämään mousesportsin lukemin 16-14. Kaksi peräkkäistä tappiota, ensin 0-2 CR4ZYa vastaan, ja myöhään torstai-iltana 1-2 mousesportsia vastaan, kuitenkin tarkoitti NoChancen kotimatkaa.

Torstai-illan ottelussa mousesportsia vastaan Linjala pelasi erittäin hyvin. Etenkin de_vertigo:ssa mies oli aivan pysäyttämätön keräten statsit 35-9.

Linjala kertoi turnauksen alla haastattelussamme, että NoChance lähtee turnaukseen ilman menestyspaineita. Ilman organisaatiota pelaava joukkue esitti turnauksessa hyviä otteita, mutta se ei tällä kertaa riittänyt.

NoChancen lisäksi Euroopan karsinnoista tippuivat Sprout, BIG ja Ancient.

Tänään Otto “ottoNd” Sihvon edustama CR4ZY pelaa kello 17:00 Northia vastaan. Ennakkosuosikkia otteluun on mahdotonta sanoa, sillä tämä on joukkueiden ensimmäinen kohtaaminen.

Illan toisessa ottelussa kello 20:00 kohtaavat mousesports ja ruotsalainen fnatic.

Amerikan karsinnat brasilialaisten juhlaa

Amerikan karsinnoissa jatkoon meni peräti kolme brasilialaista joukkuetta INTZ, Sharks ja Suomeen syyskuussa saapuva FURIA. Heitä haastamaan lähtee maailmanlistan viitonen, pohjoisamerikkalainen NRG.

Turnauksesta ovat tippuneet Singularity, Luminosity, TeamOne ja eUnited.

Päivä käynnistyy kello 11:00 NRG:n ja FURIAn kohtaamisella. Tämän ottelun jälkeen nähdään kello 14:00 brassien kohtaaminen, kun vastakkain asettuvat INTZ ja Sharks.

Viikonlopun ohjelma

Perjantai, 19. heinäkuuta

Amerikka
11:00 – NRG vs. FURIA | BO3
14:00 – INTZ vs. Sharks | BO3

Eurooppa
17:00 – CR4ZY vs. North | BO3
20:00 – fnatic vs. mousesports | BO3

Lauantai, 20. heinäkuuta

Amerikka
11:00 – Eliminaatio-ottelu | BO3
14:00 – Ylemmän kaavion finaali | BO3

Eurooppa
17:00 – Eliminaatio-ottelu | BO3
20:00 – Ylemmän kaavion finaali | BO3

Sunnuntai, 21. heinäkuuta

Amerikka
15:00 – Alemman kaavion finaali | BO3

Eurooppa
19:00 – Alemman kaavion finaali | BO3

Lähteet: Liquipedia, HLTV
Kuva: HLTV