SEURAA MEITÄ:
×

COUNTER STRIKE

ETUSIVU / COUNTER STRIKE
ENCE:stä lähtenyt huippuvalmentaja Eetu “sAw” Saha löysi välittömästi uuden joukkueen!
  • Perttu
    Leinonen

ENCE:stä lähtenyt huippuvalmentaja Eetu “sAw” Saha löysi välittömästi uuden joukkueen!

julkaistu: 16.12.2023 18:50

Suomalaisorganisaatio ENCEn Counter-Strike joukkuetta kolmen vuoden ajan valmentanut Eetu “sAw” Saha on löytänyt itselleen uuden joukkueen. Suomalaisvelho siirtyy Heroicin peräsimeen. Norjalaisorganisaatio tiedotti asiasta tänään X:ssä.

Heroic on aloittamassa totaalista uudelleenrakennusta ja ensimmäiseksi organisaatio kiinnitti kovassa huudossa olleen suomalaisvalmentajan.

Joukkueen vahvuudesta ovat  hiljattain poistuneet Casper “cadiaN” Moller, joka siirtyi Liquidiin ja Astralikseen siirtynyt kaksikko Martin “stavn” Lund ja Jakob “jabbi” Nygaard.

Peter “dupreeh” Rasmussenin sopimuksen oli myös määrä kestää ainoastaan vuoden loppuun asti.

Joukkueessa onkin tällä hetkellä ainoastaan kaksi pelaajaa Rene “TeSeS” Madsen ja Rasmus “sjuush” Beck. Mediatietojen mukaan TeSeS ei kuuluisi Heroicin ensi kauden suunnitelmiin toisin kuin Sjuush.

Heroicin uutisoitiin tällä viikolla olevan myös ENCEn kolmikon Alvaro “SunPayus” Garcian, Pavle “maden” Boskovicin ja Guy “NertZ” Iluzin perässä.

SunPayus ja Maden solmivat kuitenkin tänään sopimukset saudiorganisaatio Falconsin kanssa.

Sahan kohokohdaksi ENCE-uralla jäi IEM Dallas 2023 -turnauksen voitto. Tämän lisäksi vyölle kertyi myös useita finaali esiintymisiä ja nousu HLTV:n rankinglistalla sijalle 2.

Kuva: ENCE Lähde: HLTV