SEURAA MEITÄ:
×

COUNTER STRIKE

ETUSIVU / COUNTER STRIKE
ENCEn uudistunut kokoonpano nähdään tositoimissa jo tässä kuussa
  • Niko
    Nikkilä

ENCEn uudistunut kokoonpano nähdään tositoimissa jo tässä kuussa

julkaistu: 02.02.2022 19:00

Suomalaisen e-urheiluorganisaatio ENCEn CS:GO-joukkue uudistui viime kuun alussa, kun Joonas “doto” Forss siirrettiin ulos sen aktiivikokoonpanosta. Tämän tilalle valikoitu montenegrolainen Pavle “maden” Bošković. Forss oli aiemmin täysin kotimaisen joukkueen viimeinen suomalaispelaaja.

ENCEn uudistunut kokoonpano tullaan näkemään tositoimissa ensi kertaa IEM Katowicen Play-In vaiheessa kuun puolessa välissä, ja heti uudelleen tämän kuun lopulla. Joukkue ottaa tällöin osaa REPUBLEAGUE-turnaussarjan suljettuihin karsintoihin yhdessä 15 muun eurooppalaisjoukkueen kanssa.

Karsintaturnaus alkaa 28.2. ja kestää 4.3. asti. Turnauksen kahdeksan parasta joukkuetta etenevät liigan kolmannelle kaudelle, jonka lisäksi ne ansaitsevat oman osansa karsintojen 20 000 euron palkintopotista.

REPUBLEAGUEn kolmas kausi alkaa 25.4. ja sen palkintopotti on 120 000 euroa. Valtaosa kauden 16 osallistujajoukkueesta on vielä ilmoittamatta, mutta paikkansa ovat jo varmistaneet venäläinen Entropiq ja turkkilainen Eternal Fire.

Lähde: HLTV Kuva: ENCE