SEURAA MEITÄ:
×

COUNTER STRIKE

ETUSIVU / COUNTER STRIKE
ENCEn tuore CS:GO-joukkue julki – Uusi valmentaja HAVUsta
  • Juho
    "Pimmyjage"
    Salminen

ENCEn tuore CS:GO-joukkue julki – Uusi valmentaja HAVUsta

julkaistu: 05.11.2020 12:00

Uutisoimme toissapäivänä ENCEn mahdollisesta uudesta CS:GO-pelaajasta. Tiedot perustuivat Intel Extreme Mastersin julkaisemiin joukkuelistauksiin. Nyt ENCEn uusi CS:GO-pelaaja on varmistettu samalla, kun myös sen uusi valmentaja julkistettiin.

ENCE saa kaksi kovaa vahvistusta HAVUsta, kun Joonas “doto” Forss liittyy organisaation CS:GO-pelaajaksi ja Eetu “sAw” Saha joukkueen päävalmentajaksi. Pelaajamuutokset julkistettiin juuri ennen huomenna alkavaa IEM Peking -turnausta, jossa myös ENCE pelaa maailman kärkijoukkueiden kanssa.

Forss tulee ENCEen Jani “Aerial” Jussilan tilalle, joka jäi kaksi viikkoa sitten määrittelemättömän pitkälle sairauslomalle. Saha puolestaan täyttää Slaava “Twista” Räsäsen kengät, kun tämä siirrettiin syyskuun lopussa sivuun ENCEn CS:GO-päävalmentajan roolista. Räsänen toimii kuitenkin edelleen aktiivisesti organisaatiossa analyytikon roolissa.

HAVUn päävalmentaja Taneli “disturbed” Veikkola kiittää organisaation tiedotteessa Forssia ja Sahaa heidän ajastaan HAVUssa ja toivottaa heille onnea matkallaan. Veikkolan mukaan yksi uusi HAVUn pelaaja on jo varmistettu. Organisaation uusi CS:GO-kokoonpano tullaan julkistamaan heti, kun se on valmis. Voit lukea tarkemmat tiedot HAVUn tiedotteesta.

ENCEn uusi CS:GO-kokoonpano on muutosten myötä seuraava:

Miikka “suNny” Kemppi
Aleksi “allu” Jalli
Jere “sergej” Salo
Elias “Jamppi” Olkkonen
Joonas “doto” Forss

Eetu “sAw” Saha (valmentaja)

ENCE aloittaa IEM Peking -turnausmatkan uudella CS:GO-joukkueellaan ensi viikon perjantaina 13. marraskuuta. Helpolla uusi kokoonpano ei pääse, sillä se saa heti avausottelussa vastaansa CS:GO-jätti Astraliksen.

Kuva: ENCE

Tuoreimmat uutiset: