SEURAA MEITÄ:
×

COUNTER STRIKE

ETUSIVU / COUNTER STRIKE
ENCEn tappioputki sai jatkoa – GODSENT murskasi suomalaisjoukkueen Dust2:ssa
  • Jere
    "SPY3R"
    Vanhala

ENCEn tappioputki sai jatkoa – GODSENT murskasi suomalaisjoukkueen Dust2:ssa

julkaistu: 22.03.2020 18:45

Sunnuntaina pelatussa ESL Pro Leaguen ottelussa toisensa kohtasivat A-lohkon jumbojoukkueet ENCE ja GODSENT. Ennen kyseistä neljännen pelikierroksen ottelua kummankin joukkueen pistesaldot olivat nollassa.

Uhkana yhdeksäs perättäinen tappio

Huonosti sujuneen lohkovaiheen johdosta ottelun panoksena oli vain kunniaa, sillä joukkueiden haaveet liigan jatkopeleistä olivat jo haihtuneet lähes olemattomiksi. ENCEllä oli myös todistettavaa faneilleen, jotka olivat joutuneet seuraamaan suomalaisjoukkueen jo kahdeksan perättäisen tappion putkea.

Ensimmäiseksi pelivuorossa oli ENCEn valitsema Train. Suomalaisfanien kannalta tiukka kamppailu junamaan herruudesta päättyi lopulta iloisesti, sillä ENCE hoiti kartan kotiinsa niukasti lukemin 16-13.

 

Toisena karttavalintana nähtiin Jesse “zehN” Linjalan edustaman GODSENTin  Nuke. Taistelu kartan voitosta oli tiukkaa ja ENCE onnistui nousemaan aina 7-14 tappioasemasta tasoihin tilanteeseen 14-14 ja lopulta venyttämään kartan jatkoajalle.

Jatkoaika kuitenkin päättyi lyhyesti GODSENTin 19-16 voittoon ja ENCEn kiusallisen pitkän tappioputken katkaisu sai odottaa ainakin vielä yhden kartan verran.

Tappioputki sai jatkoa

Kolmantena ja ratkaisevana karttana siirryttiin tuttuakin tutumpaan Dust2:een, jossa GODSENT suorastaan teurasti ENCEn. Kartta kesti yhteensä vain 20 kierrosta ja päättyi GODSENTin murskaavaan 16-4 voittoon.

Tämä tarkoitti samalla sitä, että ENCEn kiusallisen pitkä tappioputki sai lisää jatkoa. Viimeksi joukkue on voittanut ottelun 10. tammikuuta, jolloin se kukisti puolalaisen AGOn IEM Katowice 2020 -karsinnassa.

ESL Pro Leaguen kausi 11 jatkuu kummankin joukkueen osalta vielä tiistaina viimeisten lohko-otteluiden merkeissä. Tällöin ENCE kohtaa Ninjas in Pyjamasin ja GODSENT Team Spiritin.

ENCEn kannalta liigakausi myös päättyy kyseiseen otteluun. Joukkueella ei ole enää edes matemaattista mahdollisuutta nousta jatkopeleihin.

Lähde: ESL
Artikkelikuva: Jouni Lehtonen