SEURAA MEITÄ:
×

COUNTER STRIKE

ETUSIVU / COUNTER STRIKE
Allu, Dycha ja Snappi katsovat puhelinta.
  • Onni
    Koponen

ENCEn ensimmäinen ottelu ilman allua – Puolalaispelaajalta upea debyytti

julkaistu: 12.05.2021 21:43

ENCE kohtasi LOOT.BET Season 9 -turnauksen puolivälierässä bulgarialaisen SKADEn. Joukkueet ovat kohdanneet aikaisemmin kahdesti, ja bulgarialaisjoukkue on taistellut itsensä voittoon kummassakin kamppailussa.

Ottelu oli suomalaisfaneille outo, sillä kyseessä oli ensimmäinen kerta yli kolmeen vuoteen, kun Aleksi “allu” Jalli ei ollut pelipalvelimella, vaan tilalla oli veteraanin väliaikaisesti korvaava nuori puolalainen Olek “hades” Miskiewicz. Allu ilmoitti aikaisemmin tänään jäävänsä tauolle henkilökohtaisista syistä määrittämättömäksi ajaksi.

Tämän kertainen ottelu alkoi SKADEn valitsemalla Overpassilla. SKADE karkasi alussa 5-0 johtoon, mutta loppujen lopuksi kartta oli todella tasainen, ja sille saatiin päätös vasta jatkoajalla kun ENCE onnistui voittamaan luvuin 19-16.

Toinen kartta Train jatkui samoissa merkeissä, kun ensimmäinen puolisko oli erittäin tasainen ja se päättyi niukasti ENCEN 8-7 johtoon. SKADE pelasi kuitenkin selvästi vahvemman ct-puolen, ja kartta päättyi bulgarialaisten 16-13 voittoon.

Viimeinen kartta Inferno alkoi täysin päinvastaisesti kuin aiemmat kartat, sillä ENCE johti terroristipuolen jälkeen jo 10-5. SKADEn tasoitusyritys oli onnetonta katsottavaa, ja ENCE voitti kartan lopulta 16-8.

Ottelussa loistivat ENCEn puolelta israelilainen Lotan “Spinx” Giladi ja uusi tulokas Olek “hades” Miskiewicz. Kummatkin pelaajat ylsivät yli 1.25 ratingiin, ja hades vaikutti oikein hyvältä korvaajalta tarkkuuskivääri-veteraani allulle.

ENCEn pelit 50 000 dollarin palkintopotilla varustetussa turnauksessa jatkuvat huomenna klo 17:50 kovassa iskussa olevaa Dignitasia vastaan, ja ottelun voi katsoa suorana lähetyksenä Twitch-kanavaltamme.

Kuvalähde: ENCE

Tuoreimmat uutiset: