SEURAA MEITÄ:
×

COUNTER STRIKE

ETUSIVU / COUNTER STRIKE
ENCE:n CS-joukkue kansainvälistyy – Viides pelaaja julki
  • Perttu
    Leinonen

ENCE:n CS-joukkue kansainvälistyy – Viides pelaaja julki

julkaistu: 26.05.2024 05:00

Suomalaisorganisaatio ENCE tiedotti, että sen akatemiajoukkueen viidennen pelaajan paikan itselleen ottaa Ahmet “2high” Baftijari. Pohjoismakedonialainen on toiminut stand-in-pelaajana joukkueessa siitä saakka, kun ENCE Academy kertoi purkaneensa Veeti “S1rva” Sirvan sopimuksen.

Baftijari vakuutti ENCE:n ja on nyt virallisesti joukkueen viides pelaaja. 23-vuotias 2high toimii joukkueen pelinsisäisenäjohtajana. Samalla joukkueen kommunikointi vaihtuu englannin kielelle.

Baftijari kommentoi fiiliksiään sopimuksen synnyttyä ENCE:n tiedotteessa.

“ENCE:n liittyminen on erityinen tunne. Tämä on organisaatio jolla on historiaa ja minulla on suuri kunnioitus sitä kohtaan. Täältä on noussut suuria CS-pelaajia ja se on kaikki mitä organisaatiolta voi toivoa”

“Haluan saavuttaa ENCE:n kanssa paljon. Tavoitteenamme on olla niin hyvä joukkue kuin vain mahdollista, voittaa turnauksia ja nousta vähintään top-50 joukkueen joukkoon”, 2High kertoo tiedotteessa.

Joukkueen valmentaja George “Whitey” White on myös innoissaan uudesta pelaajasta.

“Olen seurannut häntä aktiivisesti aina alkuperäisen ENCE Academyn try-outeista lähtien. Olen innoissani, että 2High on nyt meidän mukanamme”

“Hänen päättäväisyytensä, kupliva persoonallisuus ja puhdassydäminen epäitsekkyys tekevät hänestä loistavan lisäyksen joukkueeseemme. Olen myös todella vaikuttunut hänen viimeaikaisesta mekaanisesta kehityksestä”, Whitey päättää.

2High pelasi tänään ensimmäisen ottelunsa virallisena ENCE Academyn sopimuspelaajana, kun ENCE AC kohtasi NaVi Juniorsin Appolo 1 Series -turnauksessa. Ottelu päättyi NaVi Juniorsin 2-0 voittoon.

ENCE AC:lla on kuitenkin vielä hyvät mahdollisuudet edetä pudotuspeleihin. Se pelaa samassa lohkossa NaVi Juniorsin, Permittan, Copenhagen Wolvesin ja The Agency Clanin kanssa. NaVi Juniorsin lisäksi ENCE AC hävisi Permittalle, mutta voitti The Agency Clanin.

Lohkon viimeinen ottelu Copenhagen Wolvesia vastaan on luvassa tulevana tiistaina.

Kuva: ENCE ja Valve Lähde: ENCE