SEURAA MEITÄ:
×

COUNTER STRIKE

ETUSIVU / COUNTER STRIKE
ENCElle yllätyskutsu! – Pelaa mestaruusturnauksessa joulukuussa
  • Juho
    "Pimmyjage"
    Salminen

ENCElle yllätyskutsu! – Pelaa mestaruusturnauksessa joulukuussa

julkaistu: 17.11.2019 16:59

Champions Cup -turnauksen finaalit järjestetään joulukuussa Maltalla. Mukana nähdään kahdeksan Counter-Strike: Global Offensive -joukkuetta kisaamassa 300 000$ palkintopotista.

Champions Cup Finals -nimeä kantava turnaus järjestetään St Julian’sin kaupungissa Maltalla. Suomalainen ENCE on ensimmäinen CS:GO-joukkue, joka sai suoran kutsun turnaukseen. ENCEn lisäksi kaksi suoran kutsun saanutta joukkuetta julkisestaan myöhemmin. Näiden lisäksi yksi joukkue tulee turnaukseen Kiinan karsintojen ja neljä joukkuetta Euroopan karsintojen kautta.

Turnaus pelataan 19.-22. joulukuuta välisenä aikana ja se alkaa sen lohkovaiheella, jossa turnauksen kahdeksan joukkuetta on jaettu kahteen eri lohkoon. Lohkojen kaksi parasta etenee turnauksen pudotuspeleihin.

Turnauksen palkintopotissa on jaossa 300 000$, josta voittajajoukkue kuittaa itselleen puolet. Toisesta sijasta on mahdollisuus ansaita 50 000$ ja kolmannesta 30 000$.

Pelaajat.com tulee lähettämään kaikki turnauksen ottelut suomeksi omalla Twitch-kanavallaan. Ilmoitamme lisätietoja turnauksesta ja muun muassa sen lähetysaikatauluista myöhemmin.

Lähde: Liquipedia, Kuva: ESL

Luetuimmat nyt