ETUSIVU / COUNTER STRIKE
ENCElle tärkeä turnausvoitto! – Katso Jampin pistooliässä
  • PJ

julkaistu: 07.06.2020 16:16

ENCE voitti juuri Euroopan BLAST Showdown CS:GO-turnauksen kaataessaan finaalissa tanskalaisen MAD Lionsin. Voitostaan suomalaisjoukkue ansaitsi 37 500$ sekä paikan BLAST-finaaliturnauksesta.

ENCEn kulku Showdown-turnauksessa oli virheetön, sillä se ei hävinnyt täällä yhtäkään ottelua (lohkovaiheessa kaksi tasapeliä Team Vitalitya ja Ninjas In Pyjamasia vastaan).

Pudotuspeleissä ENCE ei tiputtanut karttaakaan, kun se ensin päihitti mousesportsin 2-0 ja tänään finaaleissa MAD Lionsin 2-0 (Train 16-13, Mirage 21-18).

Elias “Jamppi” Olkkonen oli finaaliottelussa äärimmäisessä kovassa vireessä ja voitti ENCElle paljon tärkeitä tilanteita. Toisen kartan 18-vuotias nuorukainen aloitti hienolla pistooliässällä.

Video pistooliässästä alla (jos video ei näy, katso se täältä):

Olkkonen on ENCEn CS:GO-joukkueen uusin lisäys, mikä on selvästi vaikuttanut positiivisella tavalla joukkueen pärjäämiseen. Turnausvoiton myötä ENCE nähdään 16. kesäkuuta alkavassa Euroopan BLAST Premier: Spring 2020 Finals -turnauksessa kisaamassa 500 000$ palkintopotista. Mukana täällä on myös muun muassa Aleksi “Aleksib” Virolaisen johtama OG.

Kuva: BLASTPremier