ENCEä kuritettiin BLAST-avauksessa – Kohtaa kuolemanottelussa maailman ykkösen
  • Niko
    Nikkilä

julkaistu: 16.06.2020 16:00

Euroopan BLAST Premierin finaaliturnaus sai alkunsa eilen. Yhteensä kahdeksan huippujoukkuetta aloittivat taistonsa turnauksen 500 000 dollarin palkintopotista ja paikoista BLASTin kansainvälisessä finaaliturnauksessa.

Eilisen avausotteluissa nähtiin myös suomalainen ENCE, joka otti yhteen FaZe Clanin kanssa. Ottelu alkoi suomalaisittain karvaasti, kun ENCE hävisi niukasti ensimmäisen erän (Dust2) luvuin 14-16. Myös toinen erä (Mirage) pelattiin aivan rinta rinnan, mutta suomalaisten onnistui jatkoajan päätteeksi väntää itselleen tiukka voitto lukemin 19-16.

Viimeisessä erässä (Nuke) näytti kuitenkin siltä, että FaZe Clanin oli onnistunut puristaa kaikki puhti ulos ENCEn kokoonpanosta.  Eräpisteet rapisivat ylivoimaiseen tahtiin vastustajan pussiin ja FaZe vei lopulta voiton selvällä 16-5-tuloksella.

Suomalaisten taisto turnauksessa jatkuu vielä tänään, kun Aleksi “Aleksib” Virolaisen joukkue OG kohtaa Complexity Gamingin klo 21:00. Joukkueet ovat lajin maailmanlistalla aivan rinta rinnan, sijoilla 21. ja 20., eivätkä ole kohdanneet toisiaan kertaakaan aiemmin.

ENCEn ottelut jatkuvat huomenna klo 17:30, jolloin se kohtaa maailmanlistan ykkössijaa hallitsevan G2 Esportsin. Suomalaisjoukkue tarvitsisi kovasti voiton eilisen tappion jälkeen, mutta sen kaappaaminen huomisesta yhteenotosta olisi varsinainen jymypaukku.

Otteluita voi seurata suorana Blast Premierin Twitch-kanavalta ja suomeksi Elisa Viihde Sportin Twitch-kanavalta. Turnauksen tarkan aikataulun löydät täältä.

Lähde: Liquipedia Kuvalähde: ENCE