SEURAA MEITÄ:
×

COUNTER STRIKE

ETUSIVU / COUNTER STRIKE
Ence voittoon Assembly GameXpon finaalissa
  • Toimitus

Ence voittoon Assembly GameXpon finaalissa

julkaistu: 03.11.2018 21:15

Tänä viikonloppuna pelatussa turnauksessa nähtiin neljä suomalaista tiimiä, kun mukana olivat Ence, Havu, SuperJymy ja SkitLite.

Avauspäivänä pelattiin kaksi peliä, kun Havu ja Superjymy ottivat ensimmäisessä välierässä yhteen. Vaikka Havu taipuikin ensimmäisessä kartassa 12-16 niin onnistui se kääntämään pelin ja otti nimiinsä seuraavat kaksi karttaa 16-14 ja 16-6. Toisena välieränä nähtiin Encen ja SkitLiten kohtaaminen ja peli meni oletetusti, SkitLite oli täysi vastaantulija ja Ence napsi 16-3 ja 16-4 voitot.

Finaalissa siis kohtasivat Ence ja Havu ja pelistä tulikin erittäin viihdyttävä. Ensimmäisessä kartassa eli Dust2:ssa Havu pystyi pistämään kampoihin Encelle, mutta se ei riittänyt. Ensimmäinen kartta meni Encen nimiin 16-13 ja seuraavana nähtiin Nuke. Tällä kertaa Ence oli kovempi ja Havu ei oikein missään kohtaa päässyt peliin mukaan.  Lopulta Ence nappasi toisen kartan ja turnausvoiton nimiinsä 16-8.

Voitosta Ence nettosi 11000€ pääpotin ja kakkoseksi tullut Havu sai 6000€. Seuraavan kerran Ence nähdään tositoimissa 5.11 ESEA MDL Season 29 pelissä Epsilonia vastaan. Ence on tällä hetkellä viidentenä ja jatkaa taisteluaan playoff paikasta.