SEURAA MEITÄ:
×

COUNTER STRIKE

ETUSIVU / COUNTER STRIKE
ENCE ulos Lontoon CS:GO-turnauksesta – Jesse “zehN” Linjalan GODSENT vei pidemmän korren
  • Joni
    "Jukkis"
    Herranen

ENCE ulos Lontoon CS:GO-turnauksesta – Jesse “zehN” Linjalan GODSENT vei pidemmän korren

julkaistu: 02.02.2020 21:47

ENCE ajautui lauantaina tukalaan tilanteeseen kärsittyään tappion Aleksi “Aleksib” Virolaisen OG:ta vastaan. Eilen sunnuntaina vastaan asettui Jesse “zehN” Linjalan GODSENT ja panoksena oli 250 000$ ICE Challenge -turnauksessa mukana pysyminen.

ENCE-GODSENT -ottelun kartoiksi valikoituivat Nuke, Inferno, sekä Overpass. Nuke oli ENCEn karttavalinta, mutta esityksestä ei juuri jälkipolville jäänyt kerrottavaa. Kartta oli täyttä GODSENTin sekä Linjalan dominanssia ja taululla komeilivat lopulta 16-7 lukemat GODSENTIn eduksi.

Toisessa kartassa siirryttiin GODSENTin valitsemaan Infernoon. ENCE voitti puukkokierroksen ja pääsi aloittamaan CT-puolelta, jota yleisesti pidetään kyseisessä kartassa helpompana. Linjalan joukkueen Nukessa asettama tempo kuitenkin jatkui ja GODSENT lähetti suomalaisjoukkueen kotimatkalle 2-0 (16-7, 16-4) tuloksella.

ENCE tippui näin ICE-turnauksesta ja Linjala eteni GODSENTin kanssa tiistaina pelattaviin pudotuspeleihin. Linjalan lisäksi myös Aleksi “Aleksib” Virolainen ja tämän johtama OG nähdään pudotuspelitaistoissa.

ICE Challenge -turnaus on seurattavissa suomeksi selostettuna Pelaajatcomin twitch-kanavalta.

Lähde: HLTV 
Artikkelikuva: PGL