×

COUNTER STRIKE

ETUSIVU / COUNTER STRIKE
ENCE selvään voittoon Katowicen avausottelussa – Eteneekö jo illalla jatkopaikkaan?
  • Niko
    Nikkilä

julkaistu: 15.02.2022 16:50

Miljoonan dollarin palkintopotilla varustettu CS:GO-suurturnaus, IEM Katowice, alkoi tänään. Turnaukseen ottaa osaa 24 huippujoukkuetta ympäri maailmaa, jotka tavoittelevat sen 400 000 dollarin pääpalkintoa ja jaettavia ESL Pro Tour ja BLAST Premier -pisteitä.

Suomea turnauksessa edustaa Eetu “sAw” Sahan valmentama ENCE sekä Aleksi “Aleksib” Virolaisen joukkue G2. Näistä G2 tulee aloittamaan turnauksensa suoraan sen lohkovaiheesta, kun taas ENCE ottaa osaa tätä edeltävään Play-In-vaiheeseen.

ENCEn avasi pelinsä aiemmin tänään, kun se kohtasi venäläisen Entropiq:n. Paras yhdestä -periaatteella pelattu ottelu alkoi tasaisesti, kun ENCE vastasi Entropiq:n kolmen pisteen avaukseen omalla kolmen pisteen voittoputkellaan. Samalla tahdilla jatkettiin aina puoliajalle asti, jolloin ENCEn oli onnistunut nousemaan niukkaan 8-7-johtoasemaan.

Erän toisella puolella venäläisten ote kuitenkin lipsui joukkueen kahden avauspisteen jälkeen. ENCE iski tallan pohjaan ja porskutteli peräti kahdeksan pisteen voittoputkeen, joka takasi näille ottelun voiton tuloksella 16-9.

ENCEn seuraava ottelu tulee olemaan tänään klo 20:45 OG:ta vastaan. Mikäli ENCE voittaa yhteenoton, se etenee suoraan turnauksen lohkovaiheeseen. Häviö taasen tarkoittaa Play-In-vaiheen alempaan kaavioon putoamista.

Illan ottelu on katsottavissa suorana Pelaajatcomin Twitch-kanavalta.

Lähde: HLTV, Liquipedia Kuvalähde: ENCE