SEURAA MEITÄ:
×

COUNTER STRIKE

ETUSIVU / COUNTER STRIKE
ENCE ryöpytti HYENASia Funspark-turnauksessa – Pelaa lauantaina finaalipaikasta
  • Niko
    Nikkilä

ENCE ryöpytti HYENASia Funspark-turnauksessa – Pelaa lauantaina finaalipaikasta

julkaistu: 17.06.2021 16:53

Suomalainen CS:GO-joukkue ENCE jatkoi tänään matkaansa Funspark-turnaussarjan Euroopan playoffeissa. Joukkue oli maanantaina ottanut yhteen kotimaisen kilpakumppaninsa HAVUn kanssa, jonka nämä peittosivat 2-1.

Tänään ENCEä vastaan nousi tanskalaisjoukkue HYENAS, jonka kanssa ENCE otteli ensimmäistä kertaa.

Lajin maailmanlistalla yli 20 sijaa korkeammalle rankattu ENCE oli ottelun ennakkosuosikki, ja tämä näkyi vahvasti etenkin sen ensimmäisessä erässä (Vertigo). HYENASin pistetili pysyi lähestulkoon tyhjänä koko erän ajan, samalla kun ENCE retosteli parhaimmillaan kahdeksan pisteen voittoputkella. Erä päättyikin selvään 16-4-voittoon suomalaisjoukkueen hyväksi.

Toisessa erässä (Mirage) HYENASin onnistui tehdä täydellinen suunnanmuutos ja laittaa ENCE selkä seinää vasten. Erä oli äärimmäisen tasainen, ja erätauolle mentiin tiukassa 8-7-tilanteessa HYENASin hyväksi. Erän loppupuolella HYENAS nousi jopa 14-11 johtoasemaan, ennen kuin ENCEn onnistui repäistä itselleen viiden pisteen voittoputki ja päättää erä 16-14-voittoon.

Koko ottelu päättyi täten ENCEn 2-0-voittoon, jonka myötä se etenee lauantaina pelattavaan ylemmän kaavion finaaliotteluun. Ottelun voitto takaisi joukkueelle paikan turnauksen finaalissa.

Lauantain ottelu alkaa klo 13:00 ja se on katsottavina suorana The Esports Biblen Twitch-kanavalta.

Lähde: HLTV, Liquipedia Kuvalähde: ENCE