SEURAA MEITÄ:
×

COUNTER STRIKE

ETUSIVU / COUNTER STRIKE
ENCE-pelaaja Paavo “podi” Heiskanen kansainväliseen CS-joukkueeseen
  • Perttu
    Leinonen

ENCE-pelaaja Paavo “podi” Heiskanen kansainväliseen CS-joukkueeseen

julkaistu: 16.03.2024 20:17

Suomalaisorganisaatio ENCE tiedotti lauantaina, että sen akatemiajoukkueen ENCE Academyn pelaajistoon kuuluva Paavo “podi” Heiskanen on lainattu loppuvuoden ajaksi Sproutiin. Sprout on 19-vuotiaalle Heiskaselle ensimmäinen kansainvälinen kokoonpano, jossa hän pelaa.

Heikosti tänä vuonna esiintynyt saksalaisorganisaatio Sprout päätyi tekemään muutoksia kokoonpanonsa. Se kertoi eilen penkittäneensä tanskalaisen Emil “sL1m3” Tolzin ja vapauttaneensa toisen tanskalaisen Anton “Anlelele” Hyunhin palveluksestaan.

Tänään Sprout tiedotti uusista pelaajistaan joiden joukosta paljastui suomalaisen Heiskasen nimi. Yhtä aikaa Podin kanssa joukkueen vahvuuteen liittyy ukrainalainen Daniil “Sdaim” Tupov, joka vakuutti organisaation testijakson aikana.

Siirto on suomalaiselle AWP-pelaajalle ihanteellinen mahdollisuus ottaa seuraava askel urallaan. Tie ENCEn ykkösjoukkueeseen on tällä hetkellä nimittäin tukossa, kun se hankki viime vuoden lopulla 9INE-kolmikon.

Tuosta puolalaiskolmikosta löytyy ENCEn nykyinen AWP-pelaaja Olek “hades” Miskiewicz, joka on tällä hetkellä “tukkona” Heiskaselle, jotta uran seuraavaa askelta voisi ottaa ENCEn väreissä.

Hurjan potentiaalin omaava Heiskanen on pistetty merkille isojen tähtien papereissakin. CS:n megatähdet Guy “NertZ” Iluz ja Nikola “NiKo” Kovac valitsivat nimittäin suomalaisen tämän vuoden “Bold Predictions” -pelaajakseen.

Bold Predictions on valinta, jonka HLTV:n top-20 pelaajat listalle päässeet pääsevät valitsemaan. Ideana on ennustaa seuraavaa nuorta pelaajaa, joka ottaa isoja kehitysaskeleita tulevana vuonna, ja nousee kenties jopa haastamaan itse valitsijoitaan.

Kuva: ENCE Lähde: HLTV