SEURAA MEITÄ:
×

COUNTER STRIKE

ETUSIVU / COUNTER STRIKE
ENCE lauluun EPICENTERistä – Katso keskiviikon ohjelma
  • Toimitus

ENCE lauluun EPICENTERistä – Katso keskiviikon ohjelma

julkaistu: 24.10.2018 09:49

Suomalaisittain Moskovassa pelattu EPICENTER jäi kovin lyhyeksi. Karsintojen kautta mukaan noussut HellRaisers kaatoi ENCEn eliminaatio-ottelussa myöhään eilen illalla lukemin 2-1. Taas kerran Mirage oli juuri se kartta, joka koitui suomalaisten kohtaloksi.

ENCE johti ensimmäistä karttaa (Mirage) ja näytti viemän kartan nimiinsä. HellRaisers kuitenkin sai ottelun käännettyä Kirill ‘ANGE1’ Karasiowin onnistuttua A-pommipaikalla käytännössä yksin kaatamaan ENCEn ratkaisevassa erässä. Tämän jälkeen HellRaisers meni menojaan ja voitti kartan 13-16 lukemin.

Seuraavaksi vuorossa oli Train. Ensimmäisen tiukan puoliskon jälkeen ENCE onnistui lähes täydellisesti puolustamaan toisella puoliskolla ja vei kartan nimiinsä 16-10. Kolmannessa kartassa ENCE ei taaskaan saanut hyökkäyspuolta terroristeilla toimimaan ja he hävisivät ensimmäisen puolikkaan peräti 4-11. Kartta päättyi lopulta lukemiin 7-16 ja ottelu HellRaisersille lukemin 2-1. ENCE kuittasi vaivastaan 5000 dollaria. Pieni valonpilkahdus nähtiin ottelun lopulla, kun Sami ‘xseveN’ Laasanen tiputti koko HellRaisersin joukkueen Miragen B-pommipaikalle tilanteen ollessa jo 15-5.

Keskiviikko 24.10 (B-lohko)

Tänään on luvassa taas kolme ottelua. Tällä kertaa pelataan B-lohkon ottelut ja ratkaistaan jatkajat. Molempiin otteluihin Pelaajat.comilta löytyy luonnollisesti vihjeet ja ne löytyvät Pitkävetovihjeet-sivulta! Ainakaan ensimmäisestä ottelusta ei odoteta kovinkaan erikoista ja vihjaajamme ei anna Avangarille yhtään siimaa ruotsalaisia vastaan.

Klo 12:00 NiP – Avangar (vihje)
Klo 15:00 Liquid – Swole Patrol
Klo 19:00 Eliminaatio-ottelu