SEURAA MEITÄ:
×

COUNTER STRIKE

ETUSIVU / COUNTER STRIKE
ENCE kaatui maailman ykköselle – Menetti Major-karsintojen pudotuspelipaikan
  • Juho
    "Pimmyjage"
    Salminen

ENCE kaatui maailman ykköselle – Menetti Major-karsintojen pudotuspelipaikan

julkaistu: 10.05.2020 00:02

Tällä hetkellä ympäri maailmaa pelataan Road to Rio CS:GO-turnauksia. Euroopan Major-karsintaturnauksen lohkovaiheet ovat päättymäisillään ja suomalainen ENCE kohtasi lauantai-iltana viimeisessä lohko-ottelussaan maailman ykkösen, tanskalaisen Astraliksen.

Bo3-ottelun ensimmäisenä karttana pelattiin ENCEn valitsema train, johon suomalaisjoukkue lämpesi hitaasti. Puolia vaihdettiin 5-10 lukemissa Astraliksen eduksi, mutta ENCEn onnistui CT-puolella kavuta aina 14-11 johtolukemiin asti. Astralis kuitenkin pakotti kartan jatkoajalle, jossa se lopulta vei sen tiukasti luvuin 19-17.

Toisena karttana pelattiin Nuke, jonka ENCE onnistui voittamaan luvuin 16-12. Viimeinen kartta Inferno oli myös tiukkaa vääntöä, mutta Astralis veti lopulta pidemmän korren ja voitti kartan 16-11 sekä näin lopulta koko ottelun karttaluvuin 2-1. Häviön myötä ENCE menetti niukasti Major-karsintaturnauksen pudotuspelipaikkansa.

Jesse “zehN” Linjalan edustama GODSENT pelaa viimeisen Road to Rio lohko-ottelunsa sunnuntaina klo 20:30 alkaen Movistar Ridersia vastaan. Voitolla GODSENT varmistaisi pudotuspelipaikan, mutta myös häviö saattaa riittää, mikäli esimerkiksi North ja Copenhagen Flames molemmat häviävät viimeiset lohko-ottelunsa.

Lähde: Liquipedia Kuva: ENCE