SEURAA MEITÄ:
×

COUNTER STRIKE

ETUSIVU / COUNTER STRIKE
ENCE jäi ilman Katowice-paikkaa – Katso nöyryyttävä kierros, joka merkitsi lopun alkua
  • Juho
    "Pimmyjage"
    Salminen

ENCE jäi ilman Katowice-paikkaa – Katso nöyryyttävä kierros, joka merkitsi lopun alkua

julkaistu: 12.01.2020 10:46

Tällä viikolla pelattiin ESL:n järjestämän Intel Extreme Masters -turnauksen Euroopan alueen karsintaottelut. Karsintoihin osallistui muiden CS:GO-joukkueiden muassa myös suomalainen ENCE.

ENCE pelasi karsinnoissa ensin puolalaista Illuminar Gamingia vastaan ja päihitti tämän karttavoitoin 2-1 (16-4, 6-16, 16-7). Toisessa ottelussa ENCE sai vastaansa tällä hetkellä maailman ranking-listan sijalla #8 olevan eurooppalaisen Faze Clanin. Ottelu oli tiukka, mutta FaZe otti lopulta suomalaisista voiton karttaluvuin 2-1 (16-12, 16-12, 10-16) ja eteni näin Katowicen suurturnaukseen.

ENCEllä oli vielä mahdollisuus ansaita Katowice-paikka, mikäli se voittaisi kaksi seuraavaa bo3-otteluaan. Ensin se kohtasi puolalaisen AGOn, joka kaatui karttaluvuin 2-1 (16-1, 16-12, 16-5). Näin karsintapaikan ratkaisevassa finaaliottelussa se pelasi tanskalaista MAD Lionsia vastaan.

MAD Lions -ottelu alkoi ENCEltä äärimmäisen huonosti, kun se hävisi ensimmäisen kartan toisen kierroksen vastustajalle, joka ei ostanut kierrokselle mitään aseita tai tavaroita (vrt. eco-round). Alla video tanskalaisten glock-taidonnäytteistä (jos video ei näy, voit katsoa sen myös täältä):

Hurjassa nousussa ollut MAD Lions päihitti lopulta suomalaisjoukkueen jo kahdessa kartassa 2-0 (16-7,16-10 ) ja eteni viimeisenä eurooppalaisena joukkueena Katowiceen. Näin ENCEä ei tulla näkemään helmi-maaliskuussa IEM Katowice -turnauksessa.

Euroopan alueen IEM-karsintaottelut olivat ENCElle tämän vuoden ensimmäiset CS-pelit. Seuraavan kerran ENCE pelaa isossa turnauksessa helmikuun alussa Lontoossa 250 000$ ICE Challenge -turnauksessa. Myös Aleksi “Aleksib” Virolaisen johtama OG nähdään kyseisessä turnauksessa.

Lähde: Liquipedia Kuva: Jouni Lehtonen