SEURAA MEITÄ:
×

COUNTER STRIKE

ETUSIVU / COUNTER STRIKE
ENCE dominoi BLAST-karsinnoissa – GODSENT joutui kurituksen kohteeksi
  • Niko
    Nikkilä

ENCE dominoi BLAST-karsinnoissa – GODSENT joutui kurituksen kohteeksi

julkaistu: 30.04.2020 22:09

Blast Premier Spring Showdown CS:GO-suurturnauksen karsintoina toimiva Elisa Invitational -turnaus alkoi tänään. 162 500 dollarin palkintopotilla varustetun turnauksen avausotteluissa nähtiin myös suomalainen ENCE ja Jesse “ZehN” Linjalan joukkue GODSENT.

ENCE aloitti turnauksen mitä vakuuttavimmalla suorituksella. Joukkue voitti kaikki ottelunsa ja nousi lohkonsa kärkeen voittolukemin 3-0. Ottelut GODSENTia, Dignitasta ja Apeksia vastaan ratkesivat kaikki selvällä, noin viiden pisteen kärjellä vastustajiin.

GODSENT sen sijaan koki rökäletappion toisensa jälkeen ja putosi lohkon viimeiseksi lukemin 0-3. ENCEn tavoin myös GODSENTin otteluissa eroa joukkueiden välillä oli lopuksi vain noin viiden pisteen verran; Apeks vei voiton 16-11, Dignitas 16-11 ja ENCE 16-10.

Lopullisten tulosten myötä ENCE jatkaa suoraan turnauksen finaaliin, kun taas GODSENT putosi ulos turnauksesta. Turnaus jatkuu taas huomenna, jolloin Suomea edustaa B-lohkossa KOVA Esports. Joukkueen ensimmäinen ottelu Nordavindia vastaan alkaa klo 13:00.

Ottelut ovat katsottavina suorana Blast Premierin Twitch-kanavalta, sekä suomeksi selostettuna Elisa Viihde Sportin Twitch-kanavalta. Tarkan otteluaikataulun löydät täältä.

Lähde: Elisa Kuvalähde: ENCE