SEURAA MEITÄ:
×

COUNTER STRIKE

ETUSIVU / COUNTER STRIKE
ENCE AC ja HAVU saivat kutsut 50 000 dollarin CS-turnaukseen
  • Perttu
    Leinonen

ENCE AC ja HAVU saivat kutsut 50 000 dollarin CS-turnaukseen

julkaistu: 28.04.2024 17:12

Suomalaiset Counter-Strike 2 -joukkueet ENCE Academy ja HAVU ovat saaneet kutsut CCT Europe Series 2 -turnaukseen. 24 joukkueen turnauksessa on 50 000 dollarin palkintopotti, josta voittajajoukkue vie mukanaan 22 000 dollaria.

Puolet joukkueista turnaukseen tulivat suomalaisjoukkueiden tapaan kutsuttuina. Mukana ovat mm. MOUZ NXT, Sampi, B8, Nexus, Endpoint ja EYEBALLERS.

Lisäksi turnauksen pudotuspelivaiheeseen kutsutaan vielä kahdeksan joukkuetta lisää. Loput joukkueet tulevat karsintojen kautta.

Turnauksen ensimmäinen vaihe pelataan Swiss-formaatilla, jossa kolmella voitolla pääsee pudotuspeleihin ja kolmella tappiolla on ulkona. Kaikki turnauksen ottelut pelataan BO3-otteluina.

ENCE Academy pelaa turnauksen ensimmäisen ottelunsa huhtikuun viimeisenä päivänä ensi viikon tiistaina. Vastaansa se saa Endpointin.

HAVU kohtaa puolestaan omassa avausottelussaan huomenna maanantaina venäläisen Insilionin.

Turnauksessa molemmilla joukkueilla on oiva sauma kohentaa HLTV-rankingiaan. Sekä HAVU (#106), että ENCE AC (#116) ovat nimittäin molemmat pudonneet hiljattain sadan huonommalle puolelle.

Kuva: ENCE Lähde: HLTV