SEURAA MEITÄ:
×

COUNTER STRIKE

ETUSIVU / COUNTER STRIKE
im navi
  • Perttu
    Leinonen

“En välitä paskaakaan” – Natus Vinceren pelaaja vastaa saamaansa kritiikkiin

julkaistu: 05.05.2024 13:33

Natus Vinceren kanssa Counter-Strike 2 -pelin ensimmäisen major-turnauksen maaliskuun lopussa voittanut Mihai “iM” Ivan on saanut runsaasti kritiikkiä osakseen koko NaVi-taipaleensa ajan. Kritiikkiä on tullut niin yleisöltä kuin myös jopa joukkueen valmentaja Andrey “b1ad3” Gorodenskiylta.

Romanialaispelaaja ei ole onnistunut toimittelemaan NaVissa yhtä vakuuttavia numeroita taululle kuin GamerLegionissa, jota hän edusti ennen siirtymistään ukrainalaisorganisaatioon.

Varsinkin NaVin hävitessä otteluita, täyttyvät Reddit, Twitter ja HLTV:n keskustelupalsta Ivanin ulospotkimista vaativista kommenteista.

IM antoi Pley.gg:lle haastattelun koskien saamaansa kritiikkiä.

“En usko, että vihapuhetta tulee analyytikoilta. Se tulee pääsääntöisesti ainoastaan foorumeilta, joissa on ihmisiä, jotka eivät tiedä paljoakaan siitä, mitä kulisseissa tapahtuu, mitä tapahtuu tiimissä ja miten tier-1 CS toimii,” IM avaa.

“En lue itse kommentteja sosiaalisesta mediasta tai HLTV:stä. En välitä niistä viesteistä. Ihmiset saavat ajatella mitä haluavat. He haukkuvat minua, kun pelaan paskasti ja kuitenkin ylistävät minua, kun pelaan hyvin.”

Romanialainen näyttäisi kuitenkin kuuluvan vakaasti Natus Vinceren tulevaisuuden suunnitelmiin. IM:lle kaavaillaan roolia Aleksi “Aleksib” Virolaisen oikeana kätenä toisena serverin johtavana äänenä.

“Työskentelemme paljon sen eteen, että osallistuisin pelikutsuihin enemmän otteluissa. Käytännössä “second callerina” mid-roundeissa jäädyttääkseni ajan, etsiäkseni enemmän aukkoja ja ottaakseni enemmän riskejä. On mahtavaa, että minulla on niin legendaarinen valmentaja kuin B1ad3 testaamassa minua tähän tehtävään”, IM kertoo.

“Kaikki alkoi siitä, kun B1ad3 kysyi, kuka haluaisi olla toinen caller Aleksib:n rinnalla. Kukaan ei halunnut kuitenkaan sitä roolia itselleen, joten olin valmis tehtävään. Haluan puhua paljon palvelimella IGL:lleni ja joukkuetovereilleni. Olen nyt alkanut puhua vain entistä enemmän ja kehittämään enemmän ideoita. En ole huolissani jos henkilökohtainen tasoni laskee tämän takia, sitä voi tapahtua, mutta en välitä siitä paskaakaan, koska jonkun täytyy ottaa tämä rooli vastaan.”

Kuva: PGL Lähde: Pley.gg