SEURAA MEITÄ:
×

COUNTER STRIKE

ETUSIVU / COUNTER STRIKE
“En uskonut koskaan, että se olisi mahdollista” – jL kertoo major-voitosta ja NaViin liittymisestä
  • Perttu
    Leinonen

“En uskonut koskaan, että se olisi mahdollista” – jL kertoo major-voitosta ja NaViin liittymisestä

julkaistu: 29.05.2024 15:34

31. päivä maaliskuuta tänä keväänä Aleksi “Aleksib” Virolaisen kanssa Counter-Strike 2:n ensimmäisen major-turnauksen Kööpenhaminassa voittanut Justinas “jL” Lekavicius vieraili hiljattain HLTV:n haastattelussa. MVP-palkinnolla turnauksessa palkittu Natus Vinceren liettualaispelaaja puhui haastattelussa major-mestaruudesta ja matkastaan NaVissa.

Lekavicius liittyi Natus Vincereen samaan aikaan Virolaisen kanssa kesällä 2023. Joukkue juhli sensaatiomaisesti major-mestaruutta vain yhdeksän kuukautta myöhemmin kokoonpanolla, jossa ainoastaan Valeriy “b1t” Vakhovskiylla oli jo entuudestaan major-mestaruus.

“Siitä lähtien kuin sain tarjouksen, se oli vain ja ainoastaan NaVi. Minulla oli monia tarjouksia muistakin joukkueista, mutta jätin ne syrjään ja odotin vain, että NaVi kertoisi, että olen mukana. Kun sain haluamani vastauksen niin peruin kaikki muut viritelmät”, jL kertaa NaVi-uransa alkua.

Natus Vinceren major-voitto tuli puskista. Joukkue ei kuulunut turnauksen isoimpien ennakkosuosikkien joukkoon, mutta se osoitti “kuntohuippunsa” täydelliseen saumaan. Lieattualaispelaaja oli isossa roolissa isoilla hetkillä ja ansaitsikin MVP-palkinnon esityksestään.

“MVP-palkinnon voittaminen majoreilla oli unelmani, mutta en uskonut koskaan, että se olisi mahdollista. Uskoin, että voin voittaa majorit, mutta en uskonut, että voisin ikinä loistaa kirkkaammin kuin joukkuetoverini”, jL fiilistelee.

“Jos emme lakkaa kehittymästä, niin uskon,  että major-voitto ei jää ainoaksi turnausvoitoksemme. Minusta olemme vielä jopa puolessa välissä tai jopa sen alapuolella todellisen potentiaalimme suhteen. Seuraava askel on käyttää major-voittoa itseluottamuksemme nostamiseen ja jatkaa vain samaa rataa”, Liettualainen muistuttaa joukkueensa potentiaalista.

Jason “moses” O’Toolen koko pitkä haastattelu Lekaviciuksen kanssa on katsottavissa alta olevalta videolta.

Kuva: Photo by Stephanie Lindgren via ESL FACEIT Group Lähde: HLTV