SEURAA MEITÄ:
×

COUNTER STRIKE

ETUSIVU / COUNTER STRIKE
“Elämäni pisimmät 10 sekuntia” – Katso hauska kierroksen voittava pelitys Counter-Strikesta
  • Perttu
    Leinonen

“Elämäni pisimmät 10 sekuntia” – Katso hauska kierroksen voittava pelitys Counter-Strikesta

julkaistu: 21.11.2023 11:17

Counter-Strike 2:ssa, kuten aiemmissakin CS-peleissä kierroksen voittamiseen on muutamia eri tapoja. Yksinkertaisin tapa kierrosvoittoon on eliminoida kaikki vastapuolen pelaajat.

Kierrosvoiton voi saavuttaa myös räjäyttämällä tai purkamalla pommin, riippuen katsooko asiaa CT-puolen vai terroristipuolen näkökulmasta.

Lisäksi kierros voi päättyä ajanpuitteissa, mikäli terroristipuoli ei aseta pommia ennen kierroskellon tikittämistä loppuunsa.

Redditissä leviää hauska video, jossa piilottelu savuissa tuo kierrosvoiton CT-puolelle 1vs3-tilanteessa. Mikäli alla oleva video ei näy, voit katsoa sen tästä.

The longest 10 seconds of my life.
byu/Serbian_Monkey inGlobalOffensive

Tapahtumapaikkana on Mirage. CT-puolen pelaaja jää yksin neljää vihollispelaajaa vastaan, kun kaikki hänen tiimikaverinsa kuolevat. CT-puolen ainoaksi jäänyt puolustaja onnistuu kuitenkin kaatamaan Nova haulikollaan yhden vihollisista, joka kantaa vieläpä pommia mukanaan.

Kelloon jää 20 sekuntia ja pommi on CT-puolen sankariksi nousseen pelaajan jaloissa, mutta kierrosvoitto näyttää yhä äärimmäisen epätodennäköiseltä CT-puolen näkökulmasta.

CT-pelaaja pudottaa kuitenkin savun pommin päälle, kun ainoastaan 10 sekuntia on jäljellä kellossa ja jää kylmänviileästi piileskelemään savuihin.

Koska aikaa pommin asettamiseen ei enää ole, jäljellä olevat kolme T-puolen pelaajaa syöksyvät savuihin ja koittavat löytää viimeistä pelaaja, mutta turhaan.

Video muistuttaa, kuinka myös älyllä ja vihollisten suosiollisella avustuksella voi CS:ssä saavuttaa menestyksekkäitä tuloksia.

Kuva: Valve Lähde: Reddit