SEURAA MEITÄ:
×

COUNTER STRIKE

ETUSIVU / COUNTER STRIKE
rigon
  • Perttu
    Leinonen

“Elämäni parasta aikaa” – Ilman organisaatiota majoreilla säväyttänyt CS-viisikko hajoaa vuosien yhteistyön jälkeen

julkaistu: 25.05.2024 14:34

Brittiläisorganisaatio Guild Eagles tiedotti, että se on lopettanut yhteistyön Bad News Eagles -nimen alla pelanneen kosovolaissveitsiläisen kokoonpanonsa kanssa. Samalla julkisuuteen tuli tieto, että syksystä 2021 saakka yhdessä pelannut viisikko jatkaa eri teille.

Rigon “rigoN” Gashin, Flatron “juanflatroo” Halimin, Genc “gxx-” Kolgecin, Dionis “sinnopsyy” Budecin ja Sener “SENER1” Mahmutin melkein kolme vuotta kestänyt projekti tulee tiensä päähän. Viisikko aloitti pelaamisen yhdessä BLINK:ssä ennen kuin se pelasi Bad News Eagles -nimen alla ilman organisaatiota.

Guild Eagles tarjosi lopulta organisaation tuen joukkueelle, mutta tulokset eivät olleet tänä vuonna enää edellisten vuosien veroisia ja se päätti yhteistyön kokoonpanon kanssa.

Kokoonpano muistetaan parhaiten erinomaisista otteistaan LAN-turnauksista. Se pelasi itsensä sensaatiomaisesti aina avoimista karsinnoista asti PGL Major Antwerpen -turnaukseen, jossa se ylsi satumaisesti aina Legends Stagelle asti.

Joukkue epäonnistui kuitenkin karsimaan itseään CS2:n ensimmäiseen major-turnaukseen vuoden alussa ja sen jälkeen sen tulokset online-turnauksissa ovat jättäneet paljon toivomisen varaa.

Vapaiden pelaajien markkinoille vapautui kertaheitolla viisi mielenkiintoista pelaajaa, joista erityisesti RigoN herättää taatusti kiinnostusta monissa organisaatioissa.

RigoN julkaisikin viestipalvelu X:ssä tunteikkaan viestin sen jälkeen, kun uutiset kokoonpanon hajoamisesta olivat tulleet julki.

“Minun ei ole helppo kirjoittaa tätä, mutta pitkän pohdinnan jälkeen olen päättänyt alkaa etsimään uutta joukkuetta itselleni. Aikani tässä kokoonpanossa oli elämäni parasta aikaa. Pääsimme juhlimaan yhdessä uskomattomia saavutuksia, koimme unohtumattomia hetkiä ja motivoimme toisiamme jatkuvasti tekemään parhaamme”

“Olette enemmän kuin joukkuekavereita minulle, olette ystäviä joista on tullut perhettä. Vaikka valitsenkin nyt eri tien, tulen kantamaan aina yhteisiä muistoja ja kokemuksia sydämessäni”, RigoN jatkaa.

Kuva: PGL Lähde: HLTV