SEURAA MEITÄ:
×

COUNTER STRIKE

ETUSIVU / COUNTER STRIKE
“Ei ole v*ttu totta” – CS:GO-klassikkokartan ominaisuus hämmentää pelaajia
  • Toimitus

“Ei ole v*ttu totta” – CS:GO-klassikkokartan ominaisuus hämmentää pelaajia

julkaistu: 29.09.2021 19:30

Counter-Strike: Global Offensive on lähes vuosikymmenen vanha teos. Viimeksi viime viikolla peli sai uuden suuren päivityksen, joka uudisti tuttuja elementtejä ja karttoja. Pian päivityksen jälkeen hämmentävä valokuva alkoi kiertämään pelin Reddit-sivulla ja useat CS-yhteisön jäsenet eivät olleet uskoa silmiään.

Kiistelty valokuva on otettu Mirage nimisessä kartassa, joka on ollut pelissä vuodesta 2013. Pelaaja oli räpsäissyt näyttökuvan kartan B-paikalta ja ihmetteli, että onko kartassa aina ollut punainen pressu kyseisessä kohdassa.

Pressu löytyy B-paikan penkin, eli pelaajille tutummin “bench”:in luota. Monet Mirage-kartan veteraanit kertoivat postauksen kommenteissa viettäneensä “bench”-kohdassa satoja tunteja odotellen talosta hyppääviä rosvoja, huomaten punaisen pressun ensimmäisen kerran vasta nyt.

Was this red tarp always there? I have no recollection of seeing this before. from GlobalOffensive

Useat väittivät ettei pressua ole tai sitten se on lisätty peliin vasta uusimman päivityksen myötä. Tutkiessa asiaa käy kuitenkin selväksi, että pressu on ollut Miragessa aina julkaisustaan asti.

Monet ovat kutsuneet kokemusta Mandela-efektiksi. Sillä tarkoitetaan tilannetta, jossa suuri määrä ihmisiä uskoo muistavansa jonkin asian, jota ei oikeasti ole tapahtunut. Eli tässä tapauksessa ettei pressua olisi olemassa.

“Hullua mitä kaikkea ei näe, kun sitä ei aktiivisesti etsi”, yksi pelaaja kommentoi postaukseen.

Kuva: CS:GO

Lähde: Dexerto

Tuoreimmat uutiset: