SEURAA MEITÄ:
×

COUNTER STRIKE

ETUSIVU / COUNTER STRIKE
Eetu “sAw” Sahan valmentaman Heroicin matka tyssäsi huipputurnauksessa – G2 liian kova pala purtavaksi
  • Perttu
    Leinonen

Eetu “sAw” Sahan valmentaman Heroicin matka tyssäsi huipputurnauksessa – G2 liian kova pala purtavaksi

julkaistu: 10.04.2024 22:03

Counter-Strike 2:n majoreiden jälkeinen ensimmäinen huipputurnaus on parhaillaan käynnissä Kiinassa. Suomalaisista IEM Chengdun turnaukseen mukaan pääsivät MOUZ:a edustava Jimi “Jimpphat” Salo ja Heroicin valmentajana toimiva Eetu “sAw” Saha.

Jimpphat ja MOUZ painelivat jo aikaisemmin tänään pudotuspeleihin A-lohkon voittajina.

Heroicin ja suomalaisvalmentajan matka turnauksessa katkesi sen sijaan tänään 2-0 tappioon G2:sta vastaan.

Heroic pelasi myös turnauksen A-lohkossa, mutta se putosi välittömästi alakaavioon, kun se taipui avauspäivänä Liquidille.

Alakaaviosta Heroic selvitti tiensä aina finaaliin asti kaatamalla eteläamerikkalaisjoukkueet 9z:n ja FURIA:n. Heroic voitti 9z:n 2-0 ja FURIA:n niukasti 2-1.

Tänään pelatussa alakaavion finaalissa G2:n oli kuitenkin vahvempi suoraan kahdessa tiukassa kartassa 2-0.

Ottelunhahmoja olivat G2:n Ilya “m0NESY” Osipov ja Nikola “NiKo” Kovac, jotka olivat alituisena riesana Heroicille.

G2:n voitti ottelun avauskarttana pelatun Heroicin valitseman Ancientin 13-10 ja perään oman karttavalintansa Nuken jatkoajan jälkeen 16-13.

G2:n johti Nukea parhaimmillaan jo 11-5 ja 12-7 lukemin, mutta Heroic onnistui pakottamaan kartan jatkoajalle eeppisten vaiheiden jälkeen.

Jatkoajalla G2:n löysi kuitenkin jälleen vakuuttavan tasonsa ja onnistui sinetöimään ottelun itselleen huolimatta pienimuotoisesta sulamisesta varsinaisella peliajalla.

CS2:n kuumin pelaaja m0NESY paukutteli ottelussa komeat 47 tappoa ratingilla 1.47. Kokenut NiKo säesti nuorta AWP-pelaajaa niin ikään komeilla tehoillaan, kun bosnialaisen tilastorivi näytti ottelun päätteeksi 41 tappoa ja ratingia 1.36.

G2 jatkaa turnaustaan pudotuspeleissä, joissa se kohtaa perjantaina puolivälieräottelussa Virtus.pro:n. Ottelun voittaja kohtaa lauantaina pelattavassa välieräottelussa Jimi “Jimpphat” Salon ja MOUZ:n.

Kuva: Stephanie Lindgren, PGL Lähde: HLTV