SEURAA MEITÄ:
×

COUNTER STRIKE

ETUSIVU / COUNTER STRIKE
ECS 7. kauden CSGO-finaalit jatkuivat perjantaina – FURIA järjesti yllätyksen
  • Niklas
    Sallinen

ECS 7. kauden CSGO-finaalit jatkuivat perjantaina – FURIA järjesti yllätyksen

julkaistu: 08.06.2019 07:53

Esports Championship Series (ECS) 7. kauden finaalit jatkuivat torstaina Lontoossa. Wembley Stadium sai jälleen nähdä viihdyttäviä pelejä, kun avauspäivän pelien jälkeen monet tiimit olivat tiukoissa paikoissa.

Välieräpaikat olivat jaossa tiimeille ja torstaina tiukan tappion FURIAlle kärsinyt Astralis haki kostoa uusinnassa kaadettuaan NiPn 2-0 eliminaatiopelissä.

Torstain kamppailussa peli pelattiin paras yhdestä Nukessa, mutta nyt pelattiin paras kolmesta ja tässä olisi pitänyt olla Astraliksen mahdollisuus iskeä. Avauskarttana nähtiinkin Astraliksen valinta Inferno, jossa tiimi on ollut jo pitkään miltei pysäyttämätön ja tänään ei nähty paljoa muutoksia, kun tanskalaiset ottivat 16-12 voiton.

Toisena karttana nähtiin Mirage, jota nähdään vähemmän Astralikselta ja FURIA oli selvästi valmistautunut. FURIA aloitti vahvasti, mutta Astralis roikkui mukana pelin toiselle puoliskolle asti. FURIA kuitenkin repi itselleen seitsemän kierrosta putkeen pelin lopussa ja tämä riitti brasseille 16-10 voittoon.

Kolmantena karttana nähtiin Nuke ja nyt FURIAlla oli mahdollisuus järjestää turnauksen kovin yllätys ja tiputtaa kaksi edellistä ECS kautta voittanut Astralis. Peli piti katsojat jännittyneenä loppuun asti, mutta lopulta FURIAn CT-puoli osoittautui liian vahvaksi ja tiimi taisteli itselleen vakuuttavan 16-13 voiton.

North ja NRG varmistivat jo avauspäivänä paikkansa välierissä ja nyt FURIA sekä Complexityn 2-0 kaatanut Vitality täydentävät lauantaina pelaavan nelikon.

Pelit käynnistyvät tänään 15:00 Northin ja FURIAn kohtaamisella ja päivän pelejä voit seurata Twitchistä FACEIT TV -kanavalta.

Lauantain ohjelma:

Klo 15:00 | North – FURIA
Klo 18:00 | NRG – Vitality

Kuva: HLTV