SEURAA MEITÄ:
×

COUNTER STRIKE

ETUSIVU / COUNTER STRIKE
E-urheilupiireissä jälleen murhetta: ukrainalainen nuori CS-lupaus kaatui sodassa
  • Saara
    R

E-urheilupiireissä jälleen murhetta: ukrainalainen nuori CS-lupaus kaatui sodassa

julkaistu: 16.06.2023 20:43

Ukrainalainen CS:GO-striimaaja ja -pelaaja Ostop “Oni” Onistrat on menehtynyt sodassa. Onin perhe on vahvistanut hänen saaneen surmansa Venäjän hyökkäyssodassa Ukrainaan. Oni ei ehtinyt nähdä ensi kuussa koittavaa 22-vuotispäiväänsä.

Tarkkaa kuolinsyytä ei ole ilmoitettu, mutta hänet vahvistettiin sodan uhriksi. Kuoleman jälkeen jaetuissa kuvissa Onin poseeraa taisteluvarustuksessa kivääri kädessä oman isänsä rinnalla. Ukrainan armeija tiedotti kaatumisesta Ukrainan maavoimien 68. prikaatin sosiaalisen median tileillä.

Onin isä on jakanut somessa ajatuksiaan ja muistojaan murheen hetkellä käytyään läpi poikansa tavaroita.

– Kaikkialla on muistoja. Tuska ja ylitsepääsemättömyys. Ylpeys, isä kuvasi päällimmäisiä tunteitaan.

Oni oli eritoten tunnettu CS:GO-striimaajana, mutta hänellä oli myös lupaava kilpapelaajan ura aluillaan. Lähtö armeijan palvelukseen keskeytti nuoren toivon suunnitelmat. Viimeiseksi turnaukseksi jäi Ukrainassa pidetty ZUEL Championship 2021, jossa Onin joukkue Libertatem sijoittui toiseksi ansaiten 350 dollaria.

Niin tunnetut kilpapelaajat kuin monet muutkin e-urheiluskenessä ovat esittäneet surunvalittelujaan sosiaalisessa mediassa. Sydäntäsärkevät viestit heijastavat epätoivoa viattomien ihmisten menettäessä elämänsä tai perheenjäsenensä silmittömän sodan jatkuessa.

Lähde: WIN.gg / FirstSportz Kansikuva: Oni  / Twitter