SEURAA MEITÄ:
×

COUNTER STRIKE

ETUSIVU / COUNTER STRIKE
E-urheiluorganisaatio joutui meemien kohteeksi – Uusi logo sai kriittisen vastaanoton
  • Juho
    "Pimmyjage"
    Salminen

E-urheiluorganisaatio joutui meemien kohteeksi – Uusi logo sai kriittisen vastaanoton

julkaistu: 07.01.2020 18:04

Tanskalainen e-urheiluorganisaatio North sai uuden johdon viime vuoden lokakuussa. Siitä lähtien organisaatiossa on tehty isoja muutoksia ja investointeja tulevaisuuteen. Tänään 7. tammikuuta se ilmoitti tiedotteessaan uudelleen brändäytymisestään ja tavoitteestaan nousta nousta Skandinavian johtavaksi e-urheiluorganisaatioksi.

Organisaatio ilmoitti tiedotteessaan myös uusista nimistä, jotka tulevat jatkossa vaikuttamaan organisaatiossa. Tämän lisäksi se ilmoitti ostaneensa paikan Apex Legends Global Series -turnaussarjasta ja sen CS:GO-joukkueen tähtipelaajan Markus “Kjaerbye” Kjærbyen sopimusta jatkettiin. Toistaiseksi ei ole tiedossa kuinka pitkäksi aikaa. 21 vuotias Kjaerbye nousi yhdeksi Counter-Striken kuumista nimistä vuosina 2016-2017 pelatessaan vielä tanskalaisessa Astraliksessa.

Merkittävimpänä uudistuksena oli kuitenkin organisaation uudelleen brändäytyminen. Tämä näkyi muun muassa uuden logon julkistamisessa, jonka vastaanotto tuskin oli aivan sellainen, kuin mitä odotettiin. Muun muassa tunnettu e-urheilujournalisti Richard Lewis julkaisi uudesta North-logosta huvittavan päivityksen Twitter-tilillään.

Reddit-sivustolla monet käyttäjät kritisoivat uutta logoa ja kutsuivat sitä epämuodostuneeksi. Logon leijonalta näyttäisi monen mielestä puuttuvan kokonaan alaleuka.

Mikäli tilanteesta voi poimia jotain positiivista, ainakin North sai uudelleen brändäytymisellään julkisuutta. Nähtäväksi jää, miten organisaatio reagoi saamaansa kritiikkiin ja osaako se kääntää siitä tehdyt meemit vielä edukseen.

Lähde: North Kuva: North