SEURAA MEITÄ:
×

DreamHack Masters Spring

ETUSIVU / DreamHack Masters Spring
Suomalaisten DH Masters -taival avattu – Olofmeisterin korvaajalle debyyttivoitto
  • Joni
    "Jukkis"
    Herranen

Suomalaisten DH Masters -taival avattu – Olofmeisterin korvaajalle debyyttivoitto

julkaistu: 25.05.2020 21:45

DreamHack Masters Spring -turnauksen kaksi ensimmäistä lohkoa on jo pelattu lävitse ja suomalaisedusteiset joukkueet pääsevät viimeinkin lauteille. Tänään vuorossa oli Jesse “zehN” Linjalan GODSENT.

Asetelmat GODSENTin ja FaZen kohtaamiselle olivat hyvin mielenkiintoiset, kummastakin joukkueesta oli nimittäin juuri astunut sivuun ruotsalainen veteraanipelaaja. GODSENT penkitti Mikail “Maikelele” Billin ottaakseen nuoren Asger “farlig” Jensenin miehistöönsä. FaZen Olof “olofmeister” Kajbjer puolestaan astui syrjään henkilökohtaisista syistä ja korvaajaksi löytyi 16-vuotias Aurimas “Bymas” Pipiras.

Karttavedossa ei yllätyksiä nähty, sillä molempien joukkueiden karttapoolit ovat hyvin samanlaiset. GODSENT valitsi Nuken, FaZe Infernon ja Dust2 toimi decider karttana.

FaZe pääsi aloittamaan Nuken CT-puolella josta tuloksena oli räjähtävä 11-4 puolisko. GODSENTin onnistui kuitenkin kuroa ero aina 12-11 tilanteeseen asti, mutta kartta lipui FaZelle 16-12 lukemin.

Vaikka FaZe siirtyi Infernossa CT-puolelle tyrmäävin 10-5 lukemin, onnistui Linjalan joukkue jälleen kerran kuromaan eron umpeen ja vei ottelun Dust2:een 16-14 karttavoiton turvin.

Ottelun päätöskartassa puolestaan FaZe meni menojaan ja vei voiton 16-7 lukemin. Linjala nähdään tositoimissa jälleen huomenna kun vastaan asettuu tänään Team Spiritille shokkitappion 0-2 lukemin kärsinyt fnatic.

DreamHack Masters Spring -turnauksen etenemistä voit seurata Pelaajatcomin turnausportaalista.

Artikkelikuva: DreamHack