SEURAA MEITÄ:
×

DreamHack Masters Spring

ETUSIVU / DreamHack Masters Spring
NiKo ja s1mple hurjina DH-turnauksessa – Tähtipelaajat kohtaavat tänään
  • Kaapo
    Martinmäki

NiKo ja s1mple hurjina DH-turnauksessa – Tähtipelaajat kohtaavat tänään

julkaistu: 12.06.2020 11:15

Euroopan Dreamhack Masters Counter-Strike: Global Offensive -turnaus on edennyt loppusuoralle. Jäljellä on enää neljä parasta joukkuetta.

Torstaina pelattiin alemman kaavion puolivälierät. Ensimmäisessä ottelussa kohtasivat ukrainalais-venäläinen Natus Vincere ja tanskalainen MAD Lions. Toisessa ottelussa vastakkain asettuivat tähtisikermä FaZe Clan ja ruotsalainen Ninjas in Pyjamas.

NaVi eteni jatkoon helposti kaatamalla tanskalaiset lukemin 2-0. Ukrainalainen tähtipelaaja Aleksandr “s1mple” Kostyliev oli täysin pysäyttämätön. Ensimmäinen kartta, Mirage, päättyi NaVin 16-5 voittoon, s1mplen kerätessä peräti 37 tappoa. NaVi oli myös toisessa kartassa, Overpassissa, parempi voittaen kartan selvästi 16-7. Ottelun lopussa s1mplen tilastot olivat 61 tappoa ja 23 kuolemaa.

Toinen ottelu FaZen ja NiPin välillä oli selvästi tiukempi. Ensimmäinen kartta, Train, oli FaZen heiniä lukemin 16-9. NiP puolestaan vei toisen kartan, Miragen, 8-16, joten ratkaisu siirtyi Infernoon. Tiukan taistelun jälkeen FaZe vei lopulta kartan 16-13 ja näin ottelun nimiinsä 2-1. Ottelun paras pelaaja oli FaZen Niko “NiKo” Kovac 66 tapolla ja 49 kuolemalla.

NaVin ja FaZen välinen alemman kaavion välierä nähdään tänään kello 15:00. Ottelun voittaja kohtaa lauantaina alemman kaavion finaalissa saksalaisyllättäjä BIGin. Tämän ottelun voittaja etenee sunnuntaiseen finaaliin, jossa odottaa ranskalaisjoukkue G2.

Voit seurata DreamHack Masters Spring -turnauksen etenemistä kätevästi turnausportaalistamme.

Lähde: Liquipedia Kuva: IEM