SEURAA MEITÄ:
×

DreamHack Masters Spring

ETUSIVU / DreamHack Masters Spring
DreamHack Mastersin B-lohko käynnistyi tänään – BIG käänsi kurjan avauserän otteluvoitoksi
  • Niko
    Nikkilä

DreamHack Mastersin B-lohko käynnistyi tänään – BIG käänsi kurjan avauserän otteluvoitoksi

julkaistu: 22.05.2020 21:59

DreamHack Masters Spring: Europe -CS:GO-turnauksen B-lohko aloitettiin tänään. Lohkossa ottelevat BIG, Complexity Gaming, MAD Lions sekä mousesports. Lohko kestää sunnuntaihin 24.5. asti. Tämän päivän otteluissa toisensa kohtasivat mousesports ja Complexity Gaming, sekä BIG ja MAD Lions.

Complexity Gamingin ja mousesportsin välisessä yhteenotossa voittajaksi nousi kiistattomalla tuloksella Complexity Gaming. Joukkue hallinnoi sekä ensimmäistä erää (Inferno) luvuilla 16-9 että toista erää (Dust2) lukemin 16-8, mikä nosti heidät puhtaaseen 2-0-voittoon.

Päivän toinen ottelu käytiin huomattavasti tasaväkisemmissä tunnelmissa. MAD Lionsin onnistui kammeta itselleen ensimmäisen erän (Mirage) voitto lukemin 16-11, mutta toisessa erässä BIG käänsi tilanteen päälaelleen ja dominoi sitä voittolukemin 16-7. BIGin onnistui pitää pintansa myös kolmannessa ja ratkaisevassa erässä, jossa se nousi tiukkaan 16-13-voittoon, päättäen ottelun voitokkaasti erälukemin 2-1.

B-lohkon ottelut jatkuvat taas huomenna, jolloin toisensa kohtaavat mousesports ja BIG (klo 15:00) sekä MAD Lions ja Complexity Gaming (klo 18:30). Otteluita voi seurata suomeksi selostettuna YLEn Twitch-kanavalta. Turnauksen etenemistä voi seurata turnausportaalistamme.

Lähde: Liquipedia Kuvalähde: DreamHack