SEURAA MEITÄ:
×

DreamHack Masters Spring

ETUSIVU / DreamHack Masters Spring
DreamHack Mastersin A-lohko saatettiin päätökseen – Lohkokuningas Astralis koki yllätystappion
  • Niko
    Nikkilä

DreamHack Mastersin A-lohko saatettiin päätökseen – Lohkokuningas Astralis koki yllätystappion

julkaistu: 21.05.2020 22:57

160 000 dollarin palkintopotilla varustettu DreamHack Masters Spring: Europe -CS:GO-turnaus saavutti tänään ensimmäisen etappinsa, kun se päätti A-lohkon ottelunsa. Lohkon viimeisissä yhteenotoissa kohtasivat North ja Heroic, sekä Astralis ja G2.

Lohkon häntää pitävien Northin ja Heroicin ottelussa niskan päälle kipusi selvällä pelillä tanskalainen Heroic, joka päihitti Northin 2-0. Erät ratkesivat selvin pistein; 16-9 (Train) ja 16-4 (Vertigo).

Lohkoa puhtain voittolukemin johtanut Astralis koki sen sijaan tappion hävittyään G2:lle niin ikään luvuin 2-0. Astralis on tällä hetkellä maailman parhaaksi rankattu joukkue, joten selvät erätappiot 16-13 (Dust2) ja 16-7 (Nuke) lukemin olivat monelle yllätys.

Voittonsa myötä G2 nousi lohkon kärkeen, jättäen Astraliksen kakkoseksi, mikä takaa sille paikan pudotuspelien ylemmässä lohkossa. Astralis ja Heroic jatkavat täten pudotuspelien alempaan lohkoon ja North putoaa ulos turnauksesta.

Turnaus jatkuu taas huomenna, jolloin alkavat sunnuntaihin asti kestävän B-lohkon pelit. Lohkossa pelaavat BIG, Complexity Gaming, MAD Lions ja mousesports. Otteluita voi seurata suomeksi selostettuna YLEn Twitch-kanavalta. Turnauksen etenemistä voi seurata turnausportaalistamme.

Lähde: Liquipedia Kuvalähde: DreamHack