SEURAA MEITÄ:
×

COUNTER STRIKE

ETUSIVU / COUNTER STRIKE
fnatic dh
  • Kaapo
    "ssenegal"
    Martinmäki

Dreamhack Masters Malmö päättyi kotiyleisön juhliin – Fnatic turnausvoittoon

julkaistu: 06.10.2019 22:12

Sunnuntai-iltana pelatun Malmön Dreamhack Masters -turnauksen finaalissa kohtasivat kotiyleisön suosikki fnatic ja ranskalainen Team Vitality.

Fnatic oli selvittänyt tiensä finaaliin yllättämällä lauantain välierässä maailmanlistalla kakkosena olevan tanskalaisen Astraliksen puhtaasti 2-0. Vitality taas onnistui voittamaan omassa välierässään ukrainalaisen Natus Vinceren 2-1.

Finaali aloitettiin Vitalityn valitsemalla kartalla, joka oli Dust 2. Kartta oli erittäin tasainen, sillä joukkueet vaihtoivat kierroksia lähes vuorotellen. Tilanne oli 14-14, kunnes Vitality sai revittyä ratkaisevan eron, voittaen kartan 14-16.

Toisena karttana pelattiin fnaticin valitsema Inferno. Tasainen tahti jatkui, molempien joukkueiden onnistuessa voittamaan t-puolensa lukemin 8-7. Näin mentiin jatkoajalle. Fnatic voitti kartan jatkoajan jälkeen numeroin 19-16.

Kolmantena, ja ratkaisevana, karttana nähtiin Mirage. Kartta oli yhtä tasainen kuin edeltävätkin. Fnatic onnistui voittamaan ct-puolellaan yhdeksän kierrosta putkeen ja heillä oli jo neljä ottelupistettä. Vitality onnistui selvittämään kaksi ensimmäistä, mutta kolmas oli liikaa. Kartta päättyi fnaticille lukemin 16-13 ja ottelu 2-1.

Näin Dreamhack Masters -titteli meni fnaticille. Tämä oli fnaticin ensimmäinen turnausvoitto sitten maaliskuun 2018, kun joukkue voitti WESG-tittelin. Pokaalin lisäksi joukkue sai mukavat 100 000 dollaria.

Turnauksen parhaana pelaajana palkittiin Vitalityn tähtipelaaja Mathieu “ZywOo” Herbaut.

Molemmat joukkueet pelasivat turnauksessa ensimmäistä kerta uusilla kokoonpanoilla. Robin “flusha” Rönnquist ja Maikil “Golden” Selim palasivat hiljattain fnaticin kokoonpanoon. Vitality puolestaan muutti kokoonpanoaan reilu viikko sitten, kun Nathan “NBK-” Schmitt sai väistyä Richard “shox” Papillonin tieltä.

Finaalissa nähtiin hauska yksityiskohta, kun eräs katsoja oli askarrellut näppärän kyltin. Katsoja halusi ilmeisesti lähettää terveiset Pelaajatcomin selostajalle Arttu “Olvari” Hämäläiselle.

Lähde: HLTV
Kuva: HLTV