SEURAA MEITÄ:
×

COUNTER STRIKE

ETUSIVU / COUNTER STRIKE
Doto 2021
  • Onni
    Koponen

Dotolta huikea yksilösuoritus – ENCE jatkaa komeaa virettään CS-huippuliigassa

julkaistu: 18.08.2021 21:00

ESL Pro League Season 14 jatkui tänään, kun ENCE kohtasi kolmannella kierroksella venäläisen Spiritin. ENCE nollasi eilisessä ottelussaan Astraliksen, kun Spiritin ongelmat jatkuivat. Venäläiset hävisivät avausottelunsa Astralikselle luvuin 1-2, ja eilen Heroic kaatoi joukkueen 0-2.

Spirit lähti siis otteluun vaikean alun jälkeen.

Karttavalinnat eivät olleet varsinainen yllätys. ENCE valitsi Nuken, jossa he pyyhkivät eilen Astraliksella pöytää. Spirit valitsi Dust 2:n, ja joukkuetta on luonnehdittu yhdeksi parhaista joukkueista kyseisessä kartassa. Tasoittajaksi valikoitui Mirage.

Nuke alkoi tasaisesti, vaikkakin Spirit voitti ensimmäiset kolme kierrosta. ENCE pääsi tasoihin, ja sen jälkeen joukkueet voittivat kierroksia vuorotellen.

Toinen puolisko alkoi samalla tavalla, mutta Spiritin mennessä 11-10 johtoon, jokin ENCEn pelissä muuttui. Eurooppalaiskokoonpano ei antanut venäläisille enää yhtäkään oljenkortta, ja voitti seuraavat kuusi kierrosta peräkkäin. ENCE voitti ensimmäisen kartan 16-11.

Kartan paras pelaaja Joonas “doto” Forss pelasi upean pelin tilastoilla 25-15, ja 1.53 ratingilla. Kartan kruunasi kuitenkin Forssin huikea yksilösuoritus. Hän joutui tiukkaan 2-vastaan-4 tilanteeseen joukkuekaveri Lotan “Spinx” Giladin kanssa. Forss sai yhden frägin, mutta Spiritin pelaajat “treidasivat”, ja tilanne oli nopeasti Forss vastaan kolme Spiritin pelaajaa. Forss kuitenkin voitti tilanteen kolmella kauniilla pääosumalla. Tilanteen voi katsoa alta:

Seuraavaksi jatkettiin Spiritin valitsemaan Dust 2:een. Kartasta ei jäänyt paljoakaan sanottavaa, sillä ENCE todella murskasi Spiritin. Tilanne oli ensimmäisen puoliskon jälkeen 11-4 ENCElle, ja toinen puoli jatkui samalla kaavalla. Vaikkakin Spirit voitti pistoolikierroksen, ENCE voitti kaikki seuraavat kierrokset ja voitti kartan 16-5.

ENCEn pelit jatkuvat huomenna Heroicia vastaan, mutta kellon ajasta ei ole vielä tietoa.

Kuvalähde: ENCE

Tuoreimmat uutiset: