SEURAA MEITÄ:
×

COUNTER STRIKE

ETUSIVU / COUNTER STRIKE
CS:GOn eSM-turnauksen pudotuspelit alkavat tänään  – Potissa titteli, turnauspaikka ja 25 000 euroa
  • Niko
    Nikkilä

CS:GOn eSM-turnauksen pudotuspelit alkavat tänään – Potissa titteli, turnauspaikka ja 25 000 euroa

julkaistu: 24.09.2020 14:00

Counter-Strike: Global Offensiven elektroniset suomenmestaruuskisat (eSM) etenevät tänään pudotuspelivaiheeseen. Mukana taistossa on yhteensä kahdeksan joukkuetta, jotka taistelevat paitsi mestaruustittelistä, myös turnauksen 25 000 euron palkintopotista ja paikasta pohjoismaiden parhaimmistoa sisältävään Elisa Invitational -turnaukseen, joka toimii syksyn BLAST Premier -suurturnauksen karsintoina.

eSM-kisojen järjestämisestä vastaa tänä vuonna teleoperaattori Elisa, ja turnauksen nimenä onkin Elisa CS:GO Finnish Championship.

Tänään alkaviin pudotuspeleihin selviytyivät HAVU, hirveätilanne, SAWO Esports, SJK Esports, KOVA, Helsinki REDS, SJ Gaming ja FCottoNd. Tämän ja huomisen päivän aikana pelataan puolivälierät, kun taas välierät pelataan lauantaina ja sunnuntaina mitalipelit. Jokaisena päivänä pelataan kaksi ottelua; klo 17:00 ja 20:00.

Tämän illan otteluissa toisena kohtaavat HAVU ja hirveätilanne sekä SAWO Esports ja SJK Esports. Otteluita voi seurata suorana Elisa Viihde Sportista ja Elisan Twitch-kanavalta. Lisätietoa turnauksesta ja sen aikataulusta löydät täältä.

Lähde: Elisa Kuvalähde: Elisa