SEURAA MEITÄ:
×

COUNTER STRIKE

ETUSIVU / COUNTER STRIKE
CS:GO-tähti s1mple kommentoi huhuttua loikkaustaan Valorantiin
  • Sauli
    Rautiainen

CS:GO-tähti s1mple kommentoi huhuttua loikkaustaan Valorantiin

julkaistu: 06.04.2021 15:00

Maailman parhaisiin CS:GO:n pelaajiin lukeutuvan Oleksandr “s1mple” Kostylievin on huhuttu suunnittelevan vaihtoa Riot Gamesin kehittämän Valorantin pariin.

Natus Vinceren riveissä pelaava ukrainalaispelaaja on käynnistänyt pelivuotensa ansiokkaasti varmistamalla joukkueelleen peräkkäiset voitot BLAST Premier -sarjan Global Final– ja Spring Groups -turnauksissa. Lisäksi parhaillaan pelattavassa ESL Pro League -turnauksessa hänen suorituksensa oli lohkovaiheen jälkeen HLTV:n luokituksissa sijalla kaksi.

Viime aikoina hän on kuitenkin striimannut menestyksekkäitä Valorant-pelejään siinä määrin, että CS:GO-piirit ovat spekuloinnista sekaisin.

Nyt huhulta on saatu siivet katkaistua, kun s1mple itse valaisi asiaa striimissään viime viikolla. Twitch-katsojan kysyttyä suoraan, lopettaisiko s1mple todella CS:n peluun vaihtaakseen Valorantiin, totesi tämä, että saavutettavaa riittää vielä:

”Jos olisin Astralis-joukkueessa, joka on voittanut neljä major-turnausta, luultavasti miettisin asiaa. Mutta nyt minulla on nolla major-voittoa, joten jatkan grindaamista.”

Seuraava mahdollisuus tavoitella kyseistä meriittiä Na’Ville koittaa lokakuussa alkavassa PGL Major Stockholm 2021 -turnauksessa. s1mple, jonka makuun Valorant itse asiassa on turhan yksinkertainen peli, keskittyy täten vastedeskin CS:GO-mittelöihin.

Kuva: Navi Lähde: AFKgaming

Tuoreimmat uutiset: