SEURAA MEITÄ:
×

COUNTER STRIKE

ETUSIVU / COUNTER STRIKE
CS:GO-päivitys uudisti tilastosyötteen ja päivitti suosittua karttaa
  • Sauli
    Rautiainen

CS:GO-päivitys uudisti tilastosyötteen ja päivitti suosittua karttaa

julkaistu: 07.05.2020 09:30

Viimeisin Counter-Strike: Global Offensive -päivitys esiteltiin aiemmin tällä viikolla. Päivitys toi mukanaan uusia symboleja tilastosyötteeseen ja pieniä uudistuksia karttoihin. Esimerkiksi pelin kilpapuolella suosittu kartta inferno sai uuden lämmittelyareenan.

 

Uudet symbolit lisäävät informaatiota

Päivityksessä esiteltyihin uusiin tilastosyötteen symboleihin kuuluu valokranaatista sokaistuessa, savun läpi ja ilman kiikaritähtäintä AWP-tarkkuuskiväärillä tehty eliminointi. Uudistuksella pyritään selkeyttämään ja lisäämään informaation määrää neutralisoinnin yhteydessä.

Tältä uudet symbolit näyttävät

 

Uudet tilastosymbolit tarkoittavat seuraavaa:

  • Jos pelaaja neutralisoi vastustajan ollessaan sokaistuneena valokranaatista, peli näyttää kuvan silmästä, jonka yli on vedetty viiva.
  • Jos vastustajan eliminoiminen tapahtuu savun läpi, tulee tilastoihin esille savupilvi, jonka läpi lentää luoti.
  • Jos kriittinen osuminen tapahtuu ilman kiikaritähtäintä AWP:lla, tulee esille tähtäin, jonka yli on vedetty viiva.

 

Monet kartat saaneet uuden 1v1-areenan

CS:GO on hitaasti, mutta varmasti tuonut useaan karttaan niin kutsuttuja 1v1-lämmittelyareenoja. Kyseisillä alueilla pelaajat voivat ottaa mittaa toisistaan “yksi vastaan yksi” -pelimuodossa ennen varsinaisen ottelu alkua. Areenoja on tähän mennessä Trainissä, Vertigossa, Nukessa ja Overpassissa sekä nyt uusimman päivityksen myötä Infernossa. Myös Cache on saamassa oman areenansa kartan kehittäjän FMPONEn mukaan.

 

Aiemmin mainittujen päivitysten lisäksi pelissä tehtiin pieniä muutoksia spawnin immuuniaikaan sekä servereihin. Aurinkoisten päivien lisääntymisen kehittäjät ottivat myös huomioon päivittäessään pelin etusivun Nuke-kartan aurinkoiseen maisemaan.

Lähde: CS:GO Kuva: Valve