SEURAA MEITÄ:
×

COUNTER STRIKE

ETUSIVU / COUNTER STRIKE
CS:GO-Majorin liput loppuivat tunnissa – S1mple mukana vaatimassa isompaa areenaa
  • Niko
    Nikkilä

CS:GO-Majorin liput loppuivat tunnissa – S1mple mukana vaatimassa isompaa areenaa

julkaistu: 26.05.2022 16:23

Loka-marraskuussa järjestettävän Rion CS:GO Major-turnauksen liput tulivat myyntiin myöhään viime illalla. Näyttää siltä, että korona-ajan LAN-tauko on jättänyt fanit todella nälkäisiksi, sillä liput myytiin loppuun alle tunnissa. Kun ottaa lisäksi huomioon, kuinka suosittu laji CS:GO Brasiliassa on, lippujen loppuminen on varsin ymmärrettävää.

Tapahtuma järjestetään Rio De Janeiron Jeunesse-tapahtuma-areenalla, jonka maksimikapasiteetti on 18 000 ihmistä, ja fanit ovatkin jo ilmaisseet pyyntönsä sen siirtämisestä jalkapalloareenan kaltaisiin isompiin puitteisiin. Myös useat paikalliset pelaajat ja striimaajat ovat ehdottaneet tapahtuman siirtämistä suuremmalle areenalle.

Kenties kaikkein näkyvimmin tukensa vaatimukselle on kuitenkin ilmaissut CS:GO-tähti Oleksandr “s1mple” Kostyliev, joka twiittasi jättävänsä tapahtuman välistä, mikäli sitä ei siirretä jalkapallostadiumille.

Aiheen tiimoilta noussut kohu on herättänyt myös vastakaikua, sillä yli 80 000 istumapaikkaa sisältävä Allianz Parque -areena on ilmaissut (kenties puolivakavissaan) kiinnostuksensa Major-turnauksen isännöimiseen. Nähtäväksi jää, kyetäänkö näin mittavia muutoksia tekemään vielä tässä vaiheessa, vai joutuvatko liputtomat fanit tyytymään osaansa.

Lähde: ESL Kuvalähde: Na’Vi