SEURAA MEITÄ:
×

COUNTER STRIKE

ETUSIVU / COUNTER STRIKE
CS:GO-Major tarrat julkaistiin — Kaikki ei mennyt putkeen
  • Kaapo
    Martinmäki

CS:GO-Major tarrat julkaistiin — Kaikki ei mennyt putkeen

julkaistu: 14.08.2019 17:47

Counter-Strike: Global Offensive -pelin jättiturnaus, Berlin Major 2019, lähestyy. Viime yönä pelin kehittäjäyhtiö Valve julkaisi ensikatsauksen turnaukseen liittyviin tarroihin sekä turnauksen katsojapassin hinnan.

Valve julkaisi kuvat Majoriin liittyvistä pelinsisäisistä tarroista tiistain ja keskiviikon välisenä yönä. Tarrat ovat pelinsisäinen kosmeettinen esine.

Suomalaisedustajien CR4ZY:n ja ENCE:n tarrat kuvassa.
Suomalaisedustajien CR4ZY:n ja ENCE:n tarrat kuvassa.

 

Majorissa pelaavien joukkueiden lisäksi myös jokaisella pelaajalla on oma, henkilökohtaisella nimikirjoituksella varustettu, tarra. Tarrojen tuotoista puolet menevät organisaatioille ja heidän pelaajilleen.

Pian tarrojen julkaisun jälkeen Team Liquidin toimitusjohtaja Steve Perino ilmaisi Twitterissä turhautumisensa, sillä Liquidin tarra oli vääränlainen. Sen sijaan, että Valve olisi käyttänyt tarran tekemiseen oikeaa Liquidin lähettämää kuvaa, luotiin tarra edelliseen Major-turnaukseen lähetetyn kuvan perusteella.

Useat pelaajat ilmoittivat myös vastaavista ongelmista. Ainakin Grayhoundin Oliver “DickStacy” Tierney ja HellRaisersin Christian “Iowel” Garcia ilmoittivat, että heidän tarransa ovat vääränlaiset.

Valve ei ole vielä kommentoinut kohua.

Major-katselupassin hintaa on nostettu talven Majorista. Talvella passi maksoi 10 dollaria, nyt hinta on 13 dollaria.

Esineet tulevat todennäköisesti myyntiin myöhemmin tällä viikolla. Tällöin näemme myös tarkemmin, miltä näyttävät suomalaisedustajien ENCEn pelaajien ja CR4ZYa edustavan Otto “ottoNd” Sihvon tarrat pelissä.

CS:GO StarLadder Berliinin Majorin ensimmäinen vaihe polkaistaan käyntiin elokuun 23. päivä. Finaali pelataan 8. syyskuuta.

Lähde: Dexerto
Kuva: Valve