SEURAA MEITÄ:
×

COUNTER STRIKE

ETUSIVU / COUNTER STRIKE
CS:GO-klooni julkaistiin Googlen Play-kaupassa – Erottaisitko itse pelit toisistaan?
  • Niko
    Nikkilä

CS:GO-klooni julkaistiin Googlen Play-kaupassa – Erottaisitko itse pelit toisistaan?

julkaistu: 17.02.2021 13:00

Mobiilipelaaminen on kasvattanut suosiotaan huimasti viime vuosina. Teknologian kehityksen ansiosta yhä useammat pelit on mahdollista siirtää kannettavile laitteille, ja tähän kuuluu myös monia e-urheilupelejä kuten esimerkiksi Fortnite, League of Legends ja PlayerUnknown’s Battlegrounds.

Siltikin useat tämän hetken suosituimmista peleistä ovat vailla mobiiliversioita, joko teknologisten, taloudellisten tai muunlaisten rajoitusten vuoksi. Tämä on tehnyt mahdolliseksi hyödyntää tyhjäksi jäänyttä markkinarakoa, joskus jopa kieroin keinoin.

Afk Gaming uutisoi eilen Thaimaan Google Play -kaupassa julkaisusta ammuntapelistä, Global Offensive Mobilesta. Kuten nimestäkin saattaa päätellä, peli on ottanut varsin vahvoja vaikutteita Valven hittipeli Counter Strike: Global Offensivesta. Fanit ovat huomauttaneet, että sen kenttiä ja aseita on kopioitu suoraan CS:GOsta. Jopa alkuperäiset nimet, kuten  Dust 2, Inferno ja Mirage, ovat säilyneet ennallaan.

Pelin kuvaksessa kerrotaan sen käyttävän Unity-moottoria, joka takaa “korkeimman mahdollisen kuvalaadun”, keskittyen samalla mobiililaitteille optimointiin. Pelaajia kehotetaan “kokemaan uudelleen klassinen pelituntuma ja kentät”. Kuvauksessa myös mainitaan ase-skinit, jotka ovat saatavilla vain Thaimaassa (Google Translate).

Peli on tällä hetkellä avoimessa betassa, ja se julkaistaan virallisesti huomenna 18.2. Mahdollisesta julkaisusta Thaimaan ulkopuolella ei ole tietoa.

Lähde: Google Play Store, Afk Gaming Kuvalähde: Cheese WT